Visează !

”Nu ești niciodată prea bătrân pentru a-ți stabili noi obiective și pentru a avea Noi Vise”  C.S.Lewis

Din copilărie ni s-a plantat ideea că a visa – sunt mai mult niște tendințe efemere. 

Dar de fapt visul – e ceea de ce avem nevoie. Se bazează pe cine suntem și cine vrem să fim. Visele ar trebui să fie luate ca atare, trebuie respectate. Ele ne definesc cum ar trebui să fim. Nu contează: vise modeste sau mari, fantastice sau reale. Începe să iei în serios visele astfel îți transformi viața !

Care este visul tău ? Carieră ? Bani ? Vile ? Călătorii ? Haine de marcă? Care e ?

Fiecare dintre noi va delimita individual ceea ce îl face fericit sau mai exact la ce visează, pentru aceasta nu este un început sau un sfârșit.

Walt Disney spunea – ”Toate visele noastre se vor realiza, dacă avem curajul să le urmăm”.

Deci ce mai așteptăm, este nevoie să acționăm pentru a ne atinge scopul propus. Dacă te-ai îndoit că visul tău este într-adevăr al tău, amintiți-vă de copilărie.

Copiii sunt mai conștienți de vocația lor. De multe ori facem ceva ce ne place, dar apoi ne oprim. Poate ai renunțat la lecțiile  de pian în clasa a cincea?

Ai visat să devii mare scriitor? Posibil că cineva ți-a tăiat aripile? Uneori singuri suntem sursa înstrăinării noastre de propriile vise. Să ne amintim de dulcea copilărie unde fiecare dintre noi  se visa mare dansator, cosmonaut, sau cântăreț și contraziceam pe fiecare care ne critica alegerea – de ce oare am ajuns să cedăm acum când suntem adulți când auzim o critică, trebuie să acceptăm orice coborâș și să acceptăm opiniile altora dar mereu să tindem să ajungem acolo unde ne-au dus visele personale!

Exemple de modul în care oamenii ating visele lor în istorie, se pot enumera sute și mii. Ca un exercițiu căutați o personalitate în istorie sau din prezent ce vă inspiră și vedeți ce vise și-a propus și pașii prin care a trecut atingându-și scopul, de aici și urmați-i cursul, inspirați-vă de la cei ce au reușit, de la cei care au fost fermi și încrezători și ve-ți înțelege că visele personale nu sunt cu nimic mai mici decât a altora și merită realizate!

Merită să ne trăim visul!!!

P.S: Eu visez să scriu o carte. Dar care e visul tău ?6322.jpg

Sursa foto: pinterest.ro

 

2 gânduri despre „Visează !”

  1. sa am o casuta mica la marginea unei paduri, undeva pe unde sa treaca un paraias, departe la ore bune de cea mai aproape asezare, sa am alaturi de mine persoana care sa reuseasca sa starneasca zi de zi in mine scantei de fericire, sa am doi copii, o gradina, iar uneori sa stau pe marginea paraului si sa citesc ….cartea scrisa de tine. :)))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s