Succesul !

  „Dorește-ți succesul și nu perfecțiunea. Nu renunța niciodată la dreptul tău de a greși, pentru că atunci îți vei pierde abilitatea de a învăța lucruri noi și de a înainta în viață.”                                                                                                                   David Burns

  Îmi place să visez şi am învățat ceva: că visele pot deveni realitate numai dacă în prealabil ai visat. E drept, nu toate visele devin realitate pentru că noi oamenii avem o imaginație mult prea bogată. Cu toate acestea, trebuie să visăm pentru a avea vise care să se împlinească. Și fiecare dintre noi visează să aibă succes, sub orice formă și oriunde!

  Succesul este o stare, reflectată în interior și la exterior. Succesul înseamnă cunoașterea calităților personale și încrederea în acestea și este direct proportional cu munca depusă și pasiunea pentru atingerea lui. Succesul poate fi în mâinile oricărei persoane, dacă este dorit, căutat și urmărit consecvent, dacă oportunitățile oferite sunt valorificate indiferent de obstacole.

 Pentru a avea succes – trebuie să acționăm ! De multe ori, oamenii stau pe loc și nu acționează, nu-și aplică cunoștințele în practică. De exemplu, majoritatea oamenilor le place să citească o varietate de cărți de succes în cuplu, societate și afaceri, și cred că: „ de mâine încep să acționeze, încep să urmeze orice regulă din carte“ și se ciocnesc cu diverse obstacole care le apar în cale și ceadează. Trebuie să avem mai mare încredere în noi, chieia succesului este să rămânem mereu în compania celor care ne încurajează, a celor cu care vrem să semănăm, a  celor care ne fac mai buni, chiar prin simpla lor prezență. Pentru a avea succes este nevoie de activități și dorințe ! Fiecare persoană pe parcursul zilei  are zeci de  posibilități de a-și  schimba viața lor. Succesul vine la cei care știu cum să-l folosească.

  Oamenii de succes sunt cei care- sunt recunoscători, recunosc meritele altora, citesc zilnic, vorbesc despre ideile lor, oferă celorlalți cunoștințele loc, fac schimb de experiențe, emană bucurie, îmbrățișează schimbarea, au o listă de  proiecte și activități de realizat, au o viziune de transformare a vieții lor, învață mereu, își stabilesc obiective și planuri, știu cine vor să devină și acționează, își caută personalități de succes și încearcă să le ajungă din urmă, își asumă responsabilitatea pentru eșec, iartă, evită conflictele, merg la compromisuri, gândesc pe termen lung, își doresc că reușescă și alții oferindu-le ajutorul personal, duc o viață echilibrată și nu se opresc niciodată !

  Ca concluzie aș vrea să subliniez ideea că succesul este o normă și poate fi realizat fără mare efort și regăsit în lucruri mărunte, deasemenea poate să nu fie pe termen lung dar să aibă un impact deosebit asupra noastră. Succesul poate fi întâlnit în cele mai neânsemnate situații – echilibrul în cuplu, înpăcarea sufletului și înplinirea valorilor personale acesta poate fi interpretat ca un succes. Mulți oameni doresc să aibă succes, dar ei nu știu ce înseamnă pentru ei, deoarece ei nu s-au gândit la asta. V-ați gândit vreodată despre asta? Ce înseamnă pentru tine succesul în viață ?

   Deci – care este cheia succesului ?

9deabaf332f787acdf5df59a89079533.jpg

Sursa foto: pinterest.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s