Ești ceea ce iubești!!!

Evadează din conturul în care te-ai încercuit: iubește!

Iubirea este cel mai intens sentiment uman și ne place să-l manifestăm chiar și în preocupările noastre zilnice. E plăcut, dă aripi, și ne schimbă. Uneori însă obișnuim să confundăm iubirea cu “ce ne place”, așa cum obișnuim să credem că putem iubi “după cum ne place”. Și, prea preocupați de noi înșine, în loc să realizăm că “suntem ceea ce iubim”, ajungem să credem că “iubim ceea ce suntem”. Și cât am vrea să credem că suntem deschiși pentru a simți, conștientizăm că nu putem iubi vreodată cu adevărat. Pentru că iubirea nu poate fi limitată la o anumită formă sau contur. Iubirea este vie. Este fluidă. Este viață.

Nichita Stănescu: „Suntem ceea ce iubim”

Lăsându-ne conduși de iubire devenim diferiți atunci când exprimăm acest sentiment față de lucruri care reprezintă universul nostru de zi cu zi. Percepem altfel sensul a iubi, a șimți, și a fi deschiși la sentimente.

Atunci când iubești ceea ce ești, iubești viața, cu tot ce are ea – și bun și mai puțin bun, frumos sau mai puțin frumos, devii conștient de farmecul fiecărei clipe care trece, de frumusețea naturii pe care o admiri zilnic, de puritatea cerului, te încântă inocența zâmbetelor de copii și privirile agere ale trecătorilor. Înțelegi că trăiești, ești aici și poți fi iubit/ă și poți iubi, acest fapt nimeni nu ți-l poate lua. Viața îți oferă momente minunate de bucurie, pe lângă care poți trece indiferent sau poți lua tot ce e mai bun de la ce te înconjoară.

Notă: Când  iubești tot ce întâlnești în cale, fiecare clipă este un salut adresat vieții!

tumblr_static_tumblr_static_6kncy3k543s4k8kc0woowkcks_640.jpg

 

Un gând despre „Ești ceea ce iubești!!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s