Frumoasă sau deșteaptă?

         Într-un univers în care toate femeile sunt frumoase, cele deştepte au câştigat din start toate bătăliile.  Alice Năstase

Veșnica temă de discuție: Ce este mai important la o femeie, să fie frumoasă sau deșteaptă? 

Frumoasă și deșteaptă – cam așa ar trebui să fie femeia ideală. Totuși Mama Natură nu poate lăsa o cantitate egală de înțelepciune și frumusețea unei femei. Tocmai de aceea, în cazul unora este posibil să predomine deșteptăciunea, pe când în cazul altora aspectul fizic este cel care te izbește încă de la prima privire.

3c16831346d1254fa0785beab76fcbfd--lady-in-red-red-so.jpg

Fără a scădea importanța aspectului fizic, vreau să zic că corpul unei femei  pe parcursul anilor trece prin diferite modificări și de cele mai multe ori nu în favoarea noastră.  Treptat, apare obișnuința, rutina, acomodarea, într-un cuvânt procesele firești ce fac ca alte aspecte să prevaleze în fața aspectului exterior.

E necesar să faci tot ce ține de tine pentru a arăta cât mai bine cu putință: sport, alimentație sănătoasă, ținute adecvate și orice altceva ce te face să arăți mai bine, dar să nu uităm să ne cultivăm aspectul intelectual. Un om deștept întotdeauna atrage privirile ” și mințile”.

În schimb, temperamentul, personalitatea, individualitatea, spiritul unei femei sunt teritorii infinite, mereu noi și intrigante- de descoperit și explorat. Treptat am aflat, că ceea ce este omul de lângă tine e mult mai important decât aspectul exterior. Nu exclud faptul că aparența fizică nu are nici o importanță.

  •  Să fii frumoasă înseamnă să obții ușor o întâlnire cu bărbatul pe care îl dorești. Să fii deșteaptă înseamnă să-l determini să se mai întoarcă și a doua zi…
  • Să fii frumoasă înseamnă să fii invidiată de multe persoane. Să fii deșteaptă înseamnă să reușești să ți le faci prietene în scurt timp.
  • O femeie frumoasă e aleasă de mulți. Una deșteaptă alege!
  •  Când ești frumoasă ești conștientă că ți se iartă multe. Dar dacă ești deșteaptă ești atentă permanent la ceea ce spui și faci , ca sa nu rănești pe nimeni. etc………..

– Cine ești, la urma urmei? Ce?

Deci, ce este mai important, să fii frumoasă sau deșteaptă?

Ambele sunt importante, nu poți avea alături o persoană cu care nu vrei să apari în public sau să faci pasul important, însă exteriorul se degradează cu fiecare zi ce trece, pasiunea are caracter efemer, putând fi înlocuită de iubirea platonică,totul chiar și dragostea pe parcurs este supusă anumitor modificări, însă viața cu o persoană bună, nobilă, feminină, empatică, altruistă, cultivată, e o plăcere, chiar și în momentele grele. În plus, te îndrăgostești în fiecare zi de ea. Descoperi în ea ceva nou, interesant, ceea ce atrage mereu!

Notă: După mine frumusețea ar trebui să fie naturalețea, iar deșteptăciunea mijlocul unei femei de a fi ea însăși! 

Persoanele frumoase sunt frumoase nu din întâmplare, sunt frumoase pentru că au ştiut să devină frumoase.  Elisabeth Kubler Ross

Vorbe pentru suflet, suflet în vorbele mele!

16.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s