Nevoie de vacanță!!!

Dor de vacanță……

Vacanța este o necesitate, și nu un lux……Linda Bloom

Mi-am luat câteva zile libere ca să mă odihnesc sper să-mi fie utile.

Aș putea spune că scopul vacanței mele din aceste zile este odihna, astfel când mă întorc voi umple pagina mea virtuală cu impresii și noi inspirații.

Deci cum văd eu vacanța…..

vacanta_femei_singure_15764300_58601900.png

Vacanțele în general trebuie să aibă rolul de a întrerupe ciclul de stres. După ce ați fost în vacanță și v-ați relaxat, veți avea o nouă perspectivă asupra sarcinilor de lucru și problemelor cotidiene.

Rolul unui concediu este de a vă relaxa împreună cu familia sau prietenii și de a lua o pauză de la rutina zilnică. Aerul proaspăt și soarele sunt benefice pentru sănătatea oricărei persoane, atât cea fizică, cât și cea psihică. O vacanță bună vindecă!

Sunt sigură că voi fi stimulată creativ – deoarece o vacanță reușită vă poate ajuta să vă reconectați, să vă auto-descoperiți și să vă reîntoarceți la sentimente mai bune și cu o altă atitudine.  Călătoria este un act care stimulează capacitatea de adaptare la situațiile noi și inventivitate, deci un bun stimul pentru creier.

Evitând suprasolicitarea  – mă voi relaxa, și asta se întâmplă cu toată lumea ,persoanele după un concediu odihnitor devin mai productive si mai creative; sunt mai dornice de a face ceva nou.

Consider că reîncarcarea periodică a bateriilor, prin relaxare, va contribui la păstrarea unui nivel scăzut de stres, iar sănătatea va fi mai bună.

Pe scurt, vacanțele nu te vor ajuta doar să te distrezi, ci și să te apropii mai mult de cei dragi, să te relaxezi, să îți încarci bateriile, să devii o persoană mai inspirată și să îți însănatoșești considerabil mintea și sufletul.

Vacanța face bine……..

Abia aștept să ajung pe nisipuri fierbinți, cuprinsă de briza mării, privind adânc în largul necuprinsului cu o carte în mână.

vacante.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s