Femeia și seducția!

„Toți marii curtezani posedă arta vorbirii, iar seducția verbală este cel mai sigur drum către seducția reală.” Marya Mannes

   Seducţia, acest subiect interesant şi mereu în căutare de inspiraţie este ca un magnet ce atrage- în sensul bun al cuvântului; s-o luăm ca o definiție -seducția este acţiunea prin care cucerim, atragem, captivăm, incităm, fascinăm, ispitim persoana dorită – dacă ne luăm după dicţionar.

Ce ar însemna seducția la o femeie, și cum și-o atribuie ea la trăirea zilnică? Rae Dawn Chong  susține că „Poți seduce un bărbat fără a -ți scoate nici o haină de pe tine, chiar fără a-l atinge.”   21de38e3e09f66f664523ff324853fad.jpg
Unde este însă Femeia? acea care inspiră poeţii şi pictorii cu misterul ei… cu delicatețea sa, cu sensibilitatea și timiditatea ei. Femeia fascinantă, creativă, senzuală,  cea plină de erotism rafinat, femeia-copil, femeia-spirituală. Unde au dispărut femeile care seduc creierul apoi trupul, care excită vorbirea nu simțirea. Unde e femeia …………..

Seducția implică în sine mult mai multe tehnici rafinate și manierate decât vă închipuiți, este o acțiune care include atât tacticitate cât și răbdare.

Femeile moderne în prezent dispun de o mulțime de oportunițăți de a seduce rafinat un bărbat. Voi oferi mai jos niște mici sugestii care ar ajuta femeia să acționeze delicat.

„Ea este frumoasă, de aceea trebuie curtată; ea este femeie, de aceea trebuie cucerită.”
William Shakespeare

 • Cochetăria unei femei este talentul de a-i face pe cei din jur să se simtă bine în preajma şi în prezenţa ei.
 • Tonalitatea vocii produce auzului bărbaților o avalanșă de emoții și trăiri, modul de coborâre și ridicare a tonului vocii provoacă.
 • Limbajul corpului este un factor decisiv în stabilirea unei conexiuni, deoarece el determină legătura de comunicare și de relaționare dintre doi oameni.
 • Aspectul. Înfățișarea ta vorbește despre tine, întotdeauna o femeie îngrijită e ”ochită” din prima. Felul cum arată părul, fața, postura ta va determina ce mesaj transmite personalitatea ta.
 • Mesajul ochilor.  Este o tehnică folosită  de marile gheișe, după cum bine știau, era nevoie doar de o privire pentru a cuceri un bărbat. Contactul vizual creează sentimentul de intimitate, odată stabilit acest contact cu o încărcătură emoţională puternică, va produce o conexiune discretă. Atunci când o femeie mizează pe ochi ca să seducă, nici un bărbat nu îi rezistă, asta e bine știut!
 • Buzele. După fixarea ochilor, privirea unui bărbat coboară spre gură, felul cum mișcăm buzele în timpul vorbirii îi înebunesc pe bărbați. Buzele oferă oricărei femei o notă de senzualitate.
 • Zâmbește. Zâmbetul mereu a fost și este o armă secretă pe care o posedăm. Un simplu zâmbet, subtil, adresat la momentul potrivit, cucereşte, uneori, şi cele mai puternice inimi.
 • Încrederea în sine. Încrederea în propria persoană este cea mai bună tehnică pe care o poți folosi. Dacă te vei simți bine în propria piele și vei avea o atitudine plină de încredere, îi vei inspira siguranță și îl vei convinge că meriți o încercare.
 • Atitudinea ta contează. Adoptă o atitudine de femeie rafinată și de clasă înaltă pentru a fi apreciată și cochetată de bărbați adevărați.
 • Ținută adecvată. Poate mă va contrazice cineva, dar susțin că nu trebuie să arăți vulgar pentru a seduce, decența mereu a fost la modă, să ne amintim istoria, ce ținute purtau femeile și erau cu mult mai apreciate/ divinizate decât în prezent. Este mult mai atrăgător ca un bărbat să fie interesat de ce se ascunde decât să te pui pe tavă.
 • Reacționează la stimulii transmiși dar fii discretă și jovială. Reacționează modest la impulșii transmiși, zâmbește, apreciază, laudă, oferă atenția cuvenită interlocutorului deoarece se va simți important și va conferi o stare de bine.
 • Simte-te interesată. Oferă șansa să vorbească; atât femeile cât și bărbații le place să povestească despre sine, acordă atenție și manifestă interes. E o tactică plăcută și implică respectul față de persoana cu care ții un dialog.
 • Magia cuvintelor. Alege cu înțelepciune cuvintele pe care le folosești, ele vor da notă felului tău de a fi. Cuvintele pot fi la fel de puternice ca orice altceva.
 • Aventurează-te discret. Fă trei pași înainte și doi înapoi. Acționează cu delicatețe, apreciază propunerile dar calculează dacă e bine sau nu.

„Seducția nu înseamnă să determini pe cineva să facă ceea ce nu își dorește. Seducția constă în a convinge pe cineva să facă ceea ce își dorește deja.”  Waiter Rant

    Femeia a uitat şi a abandonat astazi adevărata sa putere feminină: seducţia. Orice femeie are puterea să aibă orice relaţie doreşte, un cuplu armonios unde fericirea şi iubirea să înflorească. Capacitatea de seducţie a femeii se naşte din privirea sa profundă, infinită, ceva în care te poţi pierde cu uşurinţă, în care îţi poţi pierde propria identitate, pentru a renaşte.
Notă: „Seduce-mi mintea și îmi vei putea avea trupul, găsește-mi sufletul, și voi fi a ta pe vecie.”

ea1bb37069b8a498c6ba94f0bff7ea85.jpg

2 gânduri despre „Femeia și seducția!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s