Iubesc, iubesc adânc cu patimă și  desăvârșire,                                                                 

 Iubesc prin vers, prin gând, prin fantezie.     

Iubesc, iubesc frumos, cu patos și gingășie………                                                                   

Iubesc iubirea ce mi-o dai tu mie!

Iubesc, ador iubirea ta mie……..sunt alta în brațele tale, sunt eu, goală de reproșuri de gânduri și de dureri, sunt cum niciodată n-am mai fost, sunt așa cum trebuie să fie doar o femeie ce iubește, ce simte cu adevărat, ce trăiește în necunoașterea cunoscutului desăvârșit. Sunt Eu, a Ta, și Tu al meu, doar Noi!

Iubesc -iubirea ta, vreau să-ţi cer ca în fiecare zi din viaţa ta să îţi aduci aminte de aceste cuvinte. Ador iubirea ta!

Poate vor fi zile în care nu voi şti să îţi arăt toate acestea, sau poate nu voi putea, dar tu să îţi aduci aminte tot mereu de aceste cuvinte, pentru că doar ele reprezintă adevărul a ceea ce simt eu pentru tine….Apreciez iubirea ta!

Iubirea înseamnă  clipa petrecută într-o eternitate, viața într-o fantezie și iubirea într-o manieră de nedescris…..sub cerul clar descriu emoția ce mi-o dai tu mie.

Vor fi zile în care voi fi veselă și plină de viață şi te voi trata cu multă iubire şi tandreţe, dar vor fi şi zile în care problemele și gândurile îmi vor întuneca ființa, iar atunci poate voi fi mai rece, poate voi fi distantă, poate voi greşi, poate te voi supăra, poate te voi necăji… dar tu să nu uiţi mai ales în acele zile, aceste cuvinte…”iubesc iubirea ta- iubesc să te iubesc!”

Vreau să ştii că te iubesc enorm, te respect, te admir şi te preţuiesc ca pe nimeni altul….vreau să știi că dacă am ales ca TU să-mi stăpâneşti inima, înseamnă că eşti o fiinţă specială, deosebită pentru mine. Doar Tu!

Iubesc să te iubesc…..dar nu uita că sunt doar un Om, cu bune şi cu rele, cu zâmbete și tristeți, cu iubire și singurătate, cu inocență și zbucium, dar în fiecare zi a vieţii mele, chiar şi în cele mai crunte şi mai deprimante zile, ador să te iubesc…. şi acesta este singurul meu adevăr….cel cu care mă culc și cel cu care mă trezesc!

Ador să te iubesc……..cu ardoare și nesaț, ești o completare a mea, o suplinire a tot ce este bun și divin, iubesc asta la tine și nu doar, zi de zi uimești. Timpul e dependent de viața cu tine.

  Aş dori să-ţi pot oferi toată fericirea şi iubirea mea. Aş vrea să sărut chipul tău plin de  zâmbete, zi de zi, oră de oră, clipă de clipă. Mi-aş dori ca niciodată, dar niciodată să nu te supăr cu nimic. Să ne trăim viața completându-ne, ajutându-ne, și iubindu-ne cum nu s-a mai văzut, nefiresc de pătimaș și adevărat.

****

Nu aș putea ascunde eu de nimeni…

Că ne iubim fără rețineri………….

Nu aș putea…..să uit iubirea noastră

Eu aș mai vrea cu tine înc-o viață!

 

20140709_160531.jpg

Sursa foto: pinterest.ro