Un nou an, un nou început!

Și iar la început! Un început nou, un an abia, abia pornit! Planificări. Nădejde. Scopuri. Noi puncte de plecare, drumuri răzlețe, gânduri o mulțime. Și iar scriu……

Deși viața are un singur început și un singur sfârșit, pentru că tot timpul începuturile sunt pline de speranță, de optimism și energie, îmi place să fac din fiecare ianuarie un nou start. Tot timpul însă cred că e bine să ne uităm la faptele noastre trecute ca să ne putem adapta obiectivele de început de an la ceea ce putem realiza de fapt. Ianuarie, e punctul de plecare a noilor ținte, doleanțe și vise.

Fiecare moment ce trece, te proiectează într-un timp nou, neparcurs, astfel, ai toate șansele să îl preiei nealterat, pentru a-i da tu formă și sens. Un nou an pentru reînoiri, reîmprospătări, renașteri. Sper că anul acesta să fie unul productiv, cu provocări, cu decizii, cu experiențe. Un an de suflet!

Vreau un an în care să nu mă opresc, să scriu, să experimentez, să analizez, să citesc,  să fiu mai mult decât am fost, să acumulez mai multe decât am la moment și să zâmbesc, să-mi trăiesc viața cu intensitate. Și să cercetez!

Am citit undeva un citat de care îmi amintesc uneori: “viața necercetată nu merită trăită”. Cred că poate fi interpretat și în sensul în care din când în când să analizezi ce ai făcut, dar și că e bine să explorezi, să-ți testezi limitele și în permanență să-ți dorești mai mult de la tine și să-ți dorești să evoluezi, acum, aici, în acest an, mai mult ca oricând! Un nou an, un nou început!

  Am multe așteptări de la 2018, și cred că va fi anul schimbării în foarte bine! Pentru că asta cred, pentru că la asta o să lucrez și pentru că îmi plac provocările!!!

 

2 gânduri despre „Un nou an, un nou început!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s