Pentru că mi-e dor de tine în fiecare zi….

Pentru că mi-e dor de tine în fiecare zi…. pentru că apa îmi amintește de tine, pentru că mă uit la nori și îmi amintesc de zâmbetul tău…pentru că cerul senin îmi amintește de ochii tăi dimineața…….pentru că mă trezești la realitate atunci când sunt cu capul în nori…..pentru tandrețea din vocea ta, pentru grija pe care mi-o porți……cu dor în fiecare zi…..pentru că sunt fericită…..mai mult ca niciodată….

Pentru că ar trebui să încetez cu copilăriile, dar tu îmi dai speranțe și plăceri nemărginite…. mă opresc, dar nu mai pot…pentru că…te iubesc……

Tu ești clipa mea. Ești motivul pentru care zâmbesc și pentru care îmi doresc ca ziua de mâine să vină mai repede și ca nopțile să fie noi începuturi, iar răsăriturile noi motive de a ne iubi….

Nu îți cer un sărut ca să prind viață, îți cer un gând ca să te pot însoți pretutindeni. Nu-ți cer stelele de pe cer, îți vreau privirile înstelate, îți vreau zâmbetele pe față….  Și să știi că mereu îți voi fi aproape……îți voi fi parte din tine…..voi fi lângă tine atunci  când vei zâmbi, și voi fi alături când zâmbetul ți se va transforma în plâns. Chiar și atunci când nu-ți vorbesc sunt lângă tine, cu gândul meu curat.

……..de dorul tău ridic munții din loc, de dragul tău modelez visele și le dau speranțe, punând în ele sufletul meu, speranța mea, iubirea mea… Aș putea să rog vântul să zboare ca gândul  să-ți șoptească cu foșnet de petale cât de dor îmi e, aș putea să-i cer cerului înstelat să scrie pe bolta sa semne de iubire….de romantism fugar, de patimi arzătoare….

Pentru că mi-e dor de tine în fiecare zi….am nevoie să fiu alimentată cu iubire, cu tandrețe, cu fericire……și vreau să știi că te port în inima mea…. te simt până-n suflet… mi-ai intrat acolo, fără să vreau… te-ai strecurat, ușor, secundă cu secundă, fără să te oprești.

Nici ploaia nu poate spăla clipele frumoase, și nici vântul nu poate alunga trăirile ce le avem, ce le trăim, ce le savurăm zi de zi…………ai putere asupra mea, asupra sufletului meu……………Sufletul meu e zbor, e soare, vânt, și plăcere… și în toate astea ești tu.

2 gânduri despre „Pentru că mi-e dor de tine în fiecare zi….”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s