Menirea ta e să iubești….

Toți vorbesc despre iubire, de ce nu ar face-o, e un sentiment ce înaripează, o emoție ce răscolește în noi cele mai tainice dorințe și ne îndeamnă să facem cele mai mari încercări în viața noastră.

Cred că eu aici nu voi descoperi nici o teorie, dar voi încerca încă o dată să confirm că…. Menirea ta e să iubești…….

De câte ori ajung în viață să nu știu ce rost am, să mă pierd în ardoarea mulțimii, să fiu o alergătoare ca toți ceilalți, de câte ori ajung să nu înțeleg ce fac sau ce mi se întâmplă, sau la ce bun fac……apoi îmi aduc aminte de mesajul respectiv…..iubirea e în noi….și trebuie să împărțim din ea, din abundență și fără rețineri.

Să iubești înseamnă să păstrezi iubirea în suflet indiferent de situațiile exterioare care-ți schimbă direcția. Să iubești înseamnă să fii, mai mult ca ieri și nu suficient precum ai fi mâine…..Să păstrezi iubirea în suflet înseamnă să vezi cu inima, să înțelegi și să accepți menirea ta de a împârți, de a bucura, de a face oamenii fericiți, apreciați și buni în preajma ta.

Să ai o menire întru iubire consider că e o mare realizare, puțini mai sunt sufletiști, oameni a căror realizări sunt menținearea echilibrului personal și relaționar cu calmitate și bunătate, oameni a cărăr idealuri sunt iubirea și frumosul, oamenii și spiritualitatea.

„Sufletul meu acceptă totul cu Iubire” poate fi mantra ta zilnică și afirmația după care să te ghidezi în viața ta zi după zi, clipă de clipă și în fiecare moment al existenței tale. Și atunci va scădea rezistența ta la ceea ce ți se întâmplă și vei începe să mergi pe calea pozitivității, a armoniei sufletești,  vei ghida lumea ta spirituală prin pacea interioară, și totul pornind de la tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s