Ca de ziua mea….

Astăzi este despre mine…..despre cine sunt, cum am evoluat, cum am crescut din toate sensurile…..cum am văzut defilând în timp anii mei, reușitele, eșecurile, oamenii, experiențele, familia……..viața…..o zi în care simt un bilanț la ce am…..mă cuprinde un sentiment de împlinirie sufletească…….o armonie…..

Astăzi este despre mine………da, am mai adăugat un an în fila vieții, sincer nu-mi pare rău, am primit de la viață mai multe decât am cerut, ce poate fi mai frumos și mai împlinit decât o viață așa cum nu ți-ai fi imaginat…..o viață plină…..

Da, a mai trecut un an. Un an ce nu s-a transformat într-o simplă cifră, ani ce am acumulat mii de momente de neuitat. Zâmbete, bucurii, emoții de tot felul. Trăiri ce nu se mai pierd în neștire, sunt cele care vor dăinui în adâncul sufletului meu, le voi purta cu mine ca pe un tatuaj. Amintiri ce dau naștere mulțumirii, a împăcării, a împlinirii.

Și vreau să adaug……Astăzi este nu doar despre mine….este despre mânuțile ce-mi cuprind gâtul, veselia din glasul copiilor mei, un ”la mulți ani” la unisor, despre cântecele vesele și flori…..este despre surprize plăcute și iubire, multă ….din abundență….astăzi e ziua mea specială….

Astăzi e ziua mea perfectă, e ziua vibrațiilor de sărbătoare, e ziua în care am alături bogățiile vieții, piticii mei și jumătatea mea……….ce poate fi mai plăcut…..

O zi în care îmi ofer un răgaz de la toate, o zi în care ”mami” și toți membrii familiei sunt într-o atmosferă festivă….o zi în care mă simt mai norocoasă ca oricând….încă îmi sună în gând cântecelele copiilor……încă simt sărutul suav al iubirii lor…..încă o dată mă simt completă cu ei și cu cei ce azi îmi sunt alături……

O zi în plus de a zâmbi, de a trăi și de a mă bucura de viață……

……Și nu o simplă ZI…..

19 gânduri despre „Ca de ziua mea….”

Lasă un comentariu