Ziua iubitorilor de carte!

Astăzi, 9 august este Ziua Internațională a iubitorilor de Cărți. De fapt, pentru un iubitor de carte, Ziua iubitorilor de cărți este în fiecare zi! Și nu uita Cărțile schimbă destinul oamenilor!

Acum că am subliniat încă o dată evenimentul acestei zile, vă îndemn să sărbătorim citind, cu plăcere, cu nesaț, cu pasiune, să răsfoim cu înverșunare cărțile, să le simțim, să le mirosim misterul și dezlănțuirea. Haide-ți să facem această zi memorabilă- doar citind!

Intrați într-o librărie, citiți online, beneficiați de compania unei cărți. Cumpărați cărți, ele sunt tezaurul cultural, profitați de vremea frumoasă de afară și citiți, molipsiți și pe alții, împărțiți din setea voastră de lectură, oriunde, țineți-vă cărțile aproape.

Cei ce Au Gust de o lectură bună, nu întârziați cu alegerile, mie mi se pare că orice carte are ceva de spus, are ceva de adus nouă ca cititori. Deci, cei a cărei pasiune sunt cărțile vă urez sărbătoare frumoasă în compania unor cărți!!

PS: Cadoul special al acestei zile – este Cartea………….

d9de37aade1a39901a01febe9ba7a92b.jpg

6 gânduri despre „Ziua iubitorilor de carte!”

  1. Oriunde mă duc, am o carte cu mine. O combinație faină pentru suflet este motocicleta cu cartea. Natura îți oferă locuri minunate unde să poți savura frumusețea unei cărți. Și cum ajungi în acele locuri: cu motocicleta.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s