Eu și… cam atât…..

Sunt eu și gândurile mele…….

Sunt eu și glasul meu plăpând…

Doar eu și clipele mele grele……

Doar eu…și cam atât………..

  Eu, azi despre mine și despre ce gândesc……despre ce cred despre lume și cum unii oameni se reîntorc….se căiesc……îți dau dreptatea de care aveai nevoie cândva și pe care n-o mai vrei acum…..e despre mine și ei….acei oameni pe care îi prețuiești….dar îi uiți……despre mine…….și ceea ce se învârte în jurul meu, despre prietenii sperate și intoleranța la prefăcătorii…..despre susțineri și dezamăgiri……doamne câte au fost….astăzi mi-am dat seama că niciodată nu e prea târziu….chiar pentru nimic……

Oamenii chiar nu înțeleg că masca de ”e prea târziu” e o scuză proastă, chiar nu pricep că niciodată nu e prea devreme…sau tardiv de a acționa……uneori e chiar necesar …iar uneori e deplasat, dar orice intevenție e privită bine….uneori cuvintele lor sunt primite cald la suflet…dar uneori sunt gânduri de trecere….

Și nu neg! Da, eu….am avut nevoie de susținere, de cuvinte …de înțelegere…..dar am înțeles că am rămas doar eu..și…cam atât…..oamenii devin camelionici atunci când nu răspunzi cerințelor lor…..oamneii devin creduli aparențelor amăgitoare …..oamenii devin orbi și surzi atunci când nu le pasă…….iar singurătatea  pune stăpânire……dar am luat din orice dezamăgire cele mai dure lecții.

Eu și …cam atât am nevoie acum…..am depășit vremea, am trecut prin timp cu capul sus, am înțeles că viața îți dă cu o mână și îți ia cu alta, că dacă nu lupți pentru propriul destin doar supraviețuiești, eu vreau să trăiesc nu doar să fiu purtată de val. Și mi-am ales calea……și recunosc că oamenii nu au crezut în mine…mi-au zis-o direct….acum regretă că nu m-au văzut cu adevărat…încearcă să mă îmbune…dar a trecut timpul lor…..a venit timpul meu…..și doar al meu…și n-o zic din egoism, răutate sau pentru a-mi demonstra adevărul…..o spun pentru că contez doar eu….mi-am ales lumea…mi-am construit viața…mi-am selectat drumul meu…..

Poate așa e construită lumea…..unii vin alții pleacă…..cum obișnuiesc eu să zic …”selecția naturală”, dar consider că cei adevărați rămân, poveștile se scriu…..viața ni-o trăim…..fiecare în colțul lui…..în dimensiunea sa……mie îmi place unde am ajuns….ce am creat…..și ce urmează să fac……..eu…și doar atât…..sau poate nu….cine știe…..este lor în sufletul meu……..poate mai mult decât mă gândesc eu…..

….vorbe fugare…..vorbe din suflet pentru suflete……..emoții de trecere……amintiri ce dor……stări confuze…..răni ce încă sângerează…..

 

3 gânduri despre „Eu și… cam atât…..”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s