Lumina îmi arată viitorul, umbra îmi aminteşte că am avut un trecut…..

Am avut norocul să aflu multe lucruri pe parcursul vieții mele, am învățat din nimicuri și din oameni, am cunoscut vieți și am parcurs distanțe dintre suflete….am ajuns să fac diferențe, să apreciez și cele mai neînsemnate semne, să prețuiesc omul și ceea ce poate el să ofere….

Am avut privilegiul de a cunoaște și de a primi, poate nemeritat dragostea multor oameni și pentru asta le sunt recunoscătoare și le mulțumesc, unii chiar își au loc în inima mea. Mulți sunt cei care au contribuit și au luat parte …. mi-au fost alături ca colacuri de salvare…..într-un fel sau altul au pus amprenta la experiența mea de viață…..unii mi-au dat culoare, alții doar m-au creionat în gri…..

Toți au fost prezenți….. doar că unii au lăsat lumini…. alții mi-au răspândit doar umbre….dar ce să-i faci, uneori nu ne sunt bătătorite drumurile vieții, trebuie singuri că ne croim o cale, să ne luminăm propriul drum și direcție….și ne rămâne doar să învățăm din ceea ce ne oferă experiența……….

Am înțelepciunea de a înțelege că lumina îmi dictează viitorul iar neînsemnata umbră e doar acolo pentru a-mi aminti de un trecut demult uitat….și cine nu ar avea umbre….cine nu ar disona cu ceea ce a fost…..

Și am puterea de a-mi lumina viața, de a-mi colora luminile, de a-mi dilua umbrele, de a-mi face zilele frumoase…..

Lumina îmi arată viitorul, umbra îmi aminteşte că am avut….un trecut.

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: