Destin…..

E toamnă plăcută, senzație de vânt și cald, de aici și acolo, de melancolie și destin….

O lume plină, un suflet călător, un destin pictat în culorile toamnei, un zâmbet între abisuri, gânduri fugare și cuvinte, multe, din abundență……emoții ce vor scrise, și dorințe….de care vrei…..oare împart o soartă de scriitor?

Și știu că niciodată nu avem certitudinea la nimic…..nici măcar că vom păstra aceleași dorințe mereu….îmi dau seama că voi fi altfel cu fiecare pagină, cu fiecare an, cu fiecare bătaie de vânt, voi fi o alta……….

cert rămâne doar un lucru, eu vreau în destinul meu scrisul, emoția, plăcerea unui vers, a unei cărți, a unei scriituri…..vreau cititul, vreau muzica, vreau iubire și o viață în culori…….

…și întrebarea -întrebărilor…..oare ce-mi rezervă destinul?……oare când voi afla?….dar poate deja îi parcurg jocul…….poate sunt deja pe tabla sa ……cine știe…..doar simt că sunt aici și nu vreau în altă parte……

…și susțin că vreau singură să-mi pavez destinul, să-mi clădesc drumul după bunul plac, să simt fiecare mutare a pieselor, să simt că trăiesc cu adevărat, prin ceea ce-mi rezervă Viața și Soarta!

Vreau să trăiesc Acum mai mult ca niciodată, mai intens, mai cu ardoare, mai cu pasiune și mai productiv, pentru că viața și însăși destinul e ceea ce se întâmplă la moment, în clipa aceasta și nu cândva. 

Și pe lângă trecerea toamnei și a celorlalte anotimpuri, eu tot mă trec, puțin câte puțin din ceea ce mai am, dar eu simt Viața, simt plăcerea existenței, simt orice senzație, orice afinități, orice schimbare pe care o fac pentru mine!

Și ce-mi mai rămâne să-mi spun mie sau ție, doar bucură-te de Viață, dă valoare Destinului, și nu-ți neglija Dorințele! Fii cu fiecare zi mai mult, mai frumos, mai bun!

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „Destin…..”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s