Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Cu dragoste, Moș Crăciun”

Anne K. Joy este o autoare self-pubished din România. Până în prezent are 16 cărți scrise (5 serii: Demonilor, Identități False, Insuficient, Promisiuni, Magia Crăciunului, dar și o carte fără serie – Dragoste în 30 de zile).

Am descoperit-o pe Anne K. Joy prin intermediul cărții Ciocolată dragoste și Crăciun. Mi-a plăcut mult cartea și am hotărât să cumpăr și celelalte patru cărți de Crăciun apărute anul acesta și care mă încântă din ce în ce mai mult.

Cartea citită dintr-o răsuflare este „Cu dragoste, Moș Crăciun”, o trecere ușoară cu personaje cunoscute din prima carte dar cu o nouă poveste de dragoste, regăsire, împăcare, tristețe și deznodământ magic.

Imagini pentru cu dragoste mos craciun de anne k joy

O avem ca eroină pe Annie, tânăra ce-i poartă inima lui Richard, soțul  Juliei Bailey și sora lui Duncan, tipul cel sexi care face din Julia o altă persoană, însă povestea noastră este despre Annie.

Pe lângă transplantul avut cu patru ani în urmă, tânăra noastră află că are o tumoare pe creier care-i nu-i dă mari șanse de viață.

A hotărât să le ascundă celor dragi și să trăiască normal ultimile luni rămase.
Annie își umple timpul cu asociația pentru copii extrem de bolnavi și le acordă tot ce îi stă în putere, însă soarta are alte planuri cu ea.

Totul se începe mai în glumă mai în serios atunci când merge prin-un complex de magazine și întâmplător este pusă să scrie o scrisoare pentru Moș Crăciun.

O scrisoare ce-i schimbă destinul la maxim…….

Și mai pui că Moșul chiar îi răspunde……..iar evenimentele în viața ei nu încetează să apară, odată cu toate și El….bărbatul ce o va face să viseze la schimbare și iubire, Gabriel.

Gabriel este mai mult decât şi-ar fi dorit de la un partener de viaţă. Este omul care-i zguduie lumea, o învaţă să iubească, să ia decizii importante în pripă, să rişte pentru a putea să câştige, dar şi să spere. Însă rămân două necunoscute: viitorul lor şi Moş Crăciun.

Deși nu dorește să se implice serios în relația cu el, conștientizând că va aduce doar suferință, lucrurile au luat modul accelerat, iar la scurt timp sau și căsătorit în pofida faptului că se cunoșteau de puțin timp. Oare o fi fost uneltirile lui Moș Crăciun?

Totuși un detaliu este trecut cu vederea, sau ignorat la maxim, secretul stării ei de sănătate, atât pentru familie cât și proaspătului mire nu-i spune nimic, considerând astfel că-i va proteja de un crunt șoc. Dar iarăși ceva iese la iveală și tânăra noastră este pusă în fața faptului.

În tot acest timp Annie și așa zisul Moș Crăciun țineau legătură prin scrisori. Brad, vâsc, clopoței. Un suspans ținând de această identitate a Moșului, pe care aș fi vrut să cred că e cineva din familie, însă poate o fi fost chiar magia Crăciunului. Trebuie să recunosc că am fost provocată să încerc să ghicesc cine este Moş Crăciun, la final toate aşteptările mele au fost depăşite. Nu o să spun nimic în plus pe aici, decât că asta chiar este o carte care merită citită, iar orice aş adăuga ar putea strica surpriza celor pe care i-am făcut curioşi.

Cum au decurs lucrurile, cum a ajuns fiecare fericit și cu o porție de Crăciun cu zâmbete de copii vă las pe voi să aflați. Povestioara m-a acaparat, m-a împlinit sufletește, și chiar aveam nevoie de o lejeritate prin cuvinte și de o umplere emoțională.

Celor ce caută magia Crăciunului prin cărți vă urez lectură plăcută!

Sursa foto: pinterest.ro

Un gând despre „Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Cu dragoste, Moș Crăciun””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s