Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Sărută-mă sub vâsc!”

Anne K. Joy este o autoare self-pubished din România. Până în prezent are 16 cărți scrise (5 serii: Demonilor, Identități False, Insuficient, Promisiuni, Magia Crăciunului, dar și o carte fără serie – Dragoste în 30 de zile).

Am descoperit-o pe Anne K. Joy prin intermediul cărții Ciocolată dragoste și Crăciun, apoi simțindu-i stilul nou și acaparator am hotărât să mă delectez cu toată colecția sa de Crăciun, astfel a urmat „Cu dragoste, Moș Crăciun”, și recent am terminat cartea „Sărută-mă sub vâsc!”, o adevărată splendoare cu iz de magie de Crăciun!

Imagini pentru saruta ma sub vasc

Am ajuns să fiu dependentă de lecturile autoarei Anne K. Joy, de ce?….deoarece sunt neobosite, plăcute și mai pui că sunt perfecte pentru vacanța de iarnă în feeria sărbătorilor de Crăciun și An nou.

După cum ați înțeles am urmat lista cărților din seria ” Magia Crăciunului” cu cartea Sărută-mă sub vâsc……pupici cu sclipici…..doar că povestea noastră e mult mai închegată decât pare. Dar să încep cu începutul……

O avem ca eroină pe Audrey Pepper, o tânără care după o nenorocire își pierde mama, dar cum o oroare nu vine singură află că este adoptată. Nu i-a fost sufient că şi-a pierdut mama cu aproape un an în urmă într-un accident aviatic, acum are ca scop să afle ceva de părinții săi biologici. Nu-și dă seama cum Melaniei Pepper, mama ei a putut să-i ascundă așa un secret mai ales că au fost nedespărțite. Cu inima grea hotărâtă să-şi întâlnească părinţii biologici şi să afle mai multe răspunsuri, porneşte în căutarea lor, Audrey se hotărăşte să vină în România (da, era româncă şi, de fapt, o chema Andreea), interesant, nu…..

Odată ajunsă în România, viaţa ei ia o altă turnură. Îl întâlneşte pe Teodor Irimia şi se îndrăgosteşte la prima vedere. Nici lui, ea nu îi rămâne indiferentă. Aparent, relaţia lor este una imposibilă, nu doar din cauza diferenţelor, cât şi pentru că el este fiul femeii care a răpit-o din braţele mamei biologice. Audrey învaţă pe propria piele că atunci când răscoleşti trecutul, nu se ştie ce lucruri neplăcute vor ieşi la iveală.

Ea şi Teodor pornesc împreună pe un drum periculos, presărat cu secrete, condimentat cu dragoste, dar cu îndoiala că la sfârşit vor rămâne împreună. Totuşi, Crăciunul se apropie, iar dorinţele pot să devină realitate.

Sfârşitul cărţii este amuzant într-un fel tragico-ironic şi trebuie să mărturisesc că m-a încântat prelungirile acestea a autoarei, mi se pare o idee bună ca la sfârşit totul să se termine cu suspans și idee ….de ,va urma…, ca şi cum am fi într-un cerc vicios în care se repetă trecutul după 28 de ani.

Recomand cartea asta celor care încă mai citesc cu drag poveşti de dragoste clasice, cu final previzibil însă plăcut și siropos, cu miros de scorțișoară și cacao, uf, am intrat cu totul în atmosfera sărbătorilor și mă va ține mult!

Imagini pentru saruta ma sub vasc

Sursa foto: pinterest.ro

Un gând despre „Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Sărută-mă sub vâsc!””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s