Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Răpeşte-mă de Crăciun!”

Anne K. Joy este o autoare self-pubished din România. Până în prezent are 16 cărți scrise (5 serii: Demonilor, Identități False, Insuficient, Promisiuni, Magia Crăciunului, dar și o carte fără serie – Dragoste în 30 de zile).

Chiar dacă cu pași grăbiți mă apropii de finisarea seriei de carte „Magia Crăciunului”, nu aș putea spune că m-a plictisit sau și-a epuizat farmecul, nu- sub nici o formă, cărțile cât și conținutul acestora e mereu nou, palpitant, cu intrigă și deznodământuri plăcute cu …va urma….ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această autoare, pentru asta țin să-i mulțumesc!

Probabil îmi va fi dor de o astfel de magie a dragostei ce trece dincolo de rațiune și frici cu care m-a obișnuit autoarea, însă cu înverșunare voi mai citi tot ce ține de cărțile Annei K. Joy.

Imagini pentru răpește-mă de Crăciun

Însă acum o să încerc în câteva secvențe să redau povestea din cartea „Răpește-mă de Crăciun”, un alint pentru suflet!

Povestea din „Răpeşte-mă de Crăciun!” o are ca eroină principală pe Dalia Mills, sora geamănă a lui Audrey Pepper, şi pe Iustin Klattenhoff, managerul hotelului lui Teodor Irimia. Din nou, autoarea se foloseşte de tehnica aceea care îmi place mie şi aduce în lumina reflectoarelor personajele secundare din volumul anterior, pentru a le spune și reaminti povestea.

Dar povestea spusă e cea a lui Iustin și Dalia. Despre bărbatul infidel și fără pic de scrupule, și despre ea, cea care a trecut printr-un divorț cu un astfel de tip de bărbat și nu mai vrea să se ardă.

Însă bărbatul nu este dispus să accepte un refuz, în consecinţă, apelează la un plan dus la extrem: o răpeşte de Crăciun. El ştie prea bine ce are de făcut şi nu vrea să se abată de la scopul său nici în ruptul capului. Vrea să o facă a lui; deşi îi place de el, Dalia vrea mai mult decât o relație de o singură noapte. Dar oare poate să fie așa ușor atunci când în joc sunt puse familia, anterioara răpire a lui Audrey cât și recidivele comportamente a lui Iustin?

Pare amuzant însă pentru Iustin, pactul pare simplu şi nevinovat, pentru Dalia este strigător la cer şi nici măcar de luat în calcul. Însă… o cabană în munţi, izolată de oameni, prezenţa unui bărbat demenţial de atrăgător, o pot face să pice în capcana pasiunii, mai apoi a dragostei. Fiecare pas pe care-l fac le demonstrează un singur lucru: oricât de atraşi ar fi unul de celălalt, oricât ar vrea să meargă împreună pe acelaşi drum, diferenţele majore dintre ei nu duc decât la separare.

Dalia evadează…….

Cartea e un dute-vino, un joc al acțiunilor și al absențelor, iar totul ia amploare atunci când după un an în prag de Crăciun Dalia se reîntoarce în țară. Atunci toate sentimentele cât și amintirile se tulbură, stările devin sufocante iar dragostea neîmpărtășită plutește în aer. Autoarea ne-a oferit niște surprize literare, mici eroi care sunt cireașa de pe tort, însă vă las în compania lor.

Din nou, cartea se termină cam cum a şi început şi, deşi mă aşteptam să se termine într-un anume fel cartea asta, totuşi m-a surprins un pic felul în care Dalia a decis să îl facă pe Iustin să rămână cu ea. O răpire de Crăciun, cum altfel…….

Cu siguranță v-am trezit interes…….așa că, lectură cât mai plăcută!

Sursa foto: pinterest.ro

Un gând despre „Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Răpeşte-mă de Crăciun!””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s