O dată cu primăvara!

A venit, a venit PRIMĂVARA! Acum nu mai avem ce zice, e aproape final de martie, așa că dăm toanele unei primăveri a lui Alecsandri, cu oaspeții mult așteptați, a lui Topârceanu cu divinele sale Rapsodii, a lui Stănescu, cu cântecul primăverii lui ce doinește prin ani, plăcute și sincere versuri, ce au știut și părinții și bunicii și copii.

Și odată cu primăvara înflorim şi noi sufleteşte. Radiem, prindem culoare în obraji. Ni se deschis noi provocări, noi dorințe, noi aşteptări. Trecuţi prin timp mohorât și amorțire de iarnă, primăvara e ca un medicament, o doctorie a fericirii, cu toţii zâmbim la căldura oferită de anotimpul învierii.

O dată cu primăvara suntem chemaţi să fim mai buni, mai frumoşi, mai iertători, mai iubitori. Primăvara nu lasă loc de regrete, eşecuri, resentimente, pierderi, dezamăgiri. E timp doar pentru înflorit. Inima există pentru iubire şi nu pentru orgolii, răutăţi şi lucruri mici. Să preţuim pe cei ce ne-au fost alături în iarna vieţii şi au rămas mereu aproape înfrumuseţându-ne viaţa.

O dată cu primăvara suntem îndemnați la conexiune cu oamenii, cu natura, cu prospețimea. Cu cei pe care-i apreciem, cu soarele și viața. Este imposibil să nu te lași influențat de acest anotimp care aduce puritatea în absolut orice. În gânduri, în trăiri, în vise…
Este anotimpul pe care îl divinizez. Îmi dă acea senzație de bucurie, de libertate, de fericire! E o poveste ce înflorește tot mai mult pe zi ce trece…..un basm în care și eu și tu trăim…….

To Vogue or Bust wears a boat hat and crop top in a tulip filed at the Abbotsford Tulip Festival

Sursa foto: pinterest.com

7 gânduri despre „O dată cu primăvara!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s