Suflet de femeie….

Ce vezi la Ea? E extrem de frumoasă…..o spuneau cei care-i vedeau dincolo de suflet, este extrem de sensibilă, spuneau cei care o cunoșteau de aproape, …are sensibilitatea scrisă în piele…, apreciau alții…cei care erau fascinați de finețea și naturalețea ei, a femeii. E grația în toată splendoarea, spuneau cei care doreau să o cucerescă cu cuvântul, și cu atingerile; e istorică, spuneau cuvântătorii literari, e poezie spuneau criticii, e frunză pe ape, spuneau meditatorii, e rază de lumină, cuvântau visătorii,…..mda, așa, doar femeia poate fi…..

Și la zi, încă câte sunt de descoperit, pe lângă imperfecțiunile și perfectul din ea, avem de aflat și despre sufletul unei femei. Despre acea cărare luminată doar de interiorul ei, despre acele povești nerostite, și trăiri intense, da, despre acele sentimente profunde care ar zdruncina o lume întreagă, ar scrie istorie și ar întoarce soarele în direcția ei. Ar despica idealuri și ar înrădăcina dorințe, ar da viață visării și ar cuprinde necuprinsul cu o singură privire.

Doar femeia poate fi suflet din suflete, poate oferi și dărui părticele din ființa ei. Dar să nu uităm că sufletul ei poate aduna multe și multe lucruri, de la bune la rele, de la cele pline de extaz la cele de agonie, de la bucurii la suferință, de la iubire la ură. Da, ea e  totodată plină și de temeri, de lipsuri, de visuri nerealizate și răni pe suflet. Viața își pune amprenta pe ființa unei femei și mai ales pe suflet, îi tatuează eșecurile dar și cuceririle, îi produce pulsații de fericire și îi adâncește punctele durerii și a tristeților, îi ascunde lacrimile din ochi și îi temperează gândurile.

Adâncurile sufletului unei femei, sunt misterios de frumoase și tainice, pline de sens și de esență, tocmai pentru că nu le sunt date bărbaților. Sufletul ne definește.

Dacă ajungeți la sufletul unei femei cu siguranță vă veți da seama că pentru a se lupta cu întreaga lume, ea are nevoie doar de iubire, încredere și susținere. Sufletul ei are nevoie de asta și o strigă prin adâncirea privirii, a chemării atingerilor și a liniștii ci-o transmite. Toate începuturile vin fugar, dar privește sufletul înaintea chipului, devorează-i profunzimea sufletească înainte de ai avea trupul și pasiunea, mângâiei sensibilitatea și finețea, sărută-i sufletul de femeie… doar așa o vei face să se întoarcă o dată și încă o dată la tine………

Creativity is a wild mind and a disciplined eye!~ www.SpellingwithComet.com

Sursa foto: pinterest.com

 

 

 

 

7 gânduri despre „Suflet de femeie….”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s