Nu vreau doar atât!

În timpul prezent, în care parcă totul se cumpără și totul se vinde, eu nu vreau să mă mulțumesc cu asta. Aș fi vrut sincer să fiu femeia care se împacă cu puținul promis, dar nu-mi reușește. Nu mă mulțumesc cu priviri umbrite de regerete, cu cadouri în loc de sentimente, cu cuvinte spuse din nevoie și promisiunile deșarte. Nu mă pot împăca cu relații ce au în spate o colegialitate și nu emoție, nu vreau robotizare- vreau pasiunea ce o descriu poeții, marii cuvântători și romanticii de pretutindeni. 

Nu vreau să tolerez escapadele cu duble înțelesuri, întâlnirile celea ce ascund interes ascuns și colivia ceia pe care o numim „relație”! Nu pot suporta intoleranța unora de a merge mai departe în ale iubirii, chiar dacă iubesc cu adevărat, e supărător să ceri de la cineva mai mult decât ai putea să dai, sau să fii mahmur în ale iubirii și să posezi cu ochii închiși. Nu vreau să accept pur și simplu asta!

Nu mă văd în ipostaza femeii care acceptă jumătăți de măsură, cea care așteaptă încontinuu, nu, chiar nu. Nu sunt genul care preferă o relație comodă și pusă la punct, prefer nebuneala, spontanietatea, pasiunea și iubirea aici și acum și mai ales oriunde. Până la urmă, nu m-am născut pentru a mă mulțumi cu puțin, și asta cred că o poate spune oricine… eu m-am născut pentru a avea tot ce-i mai bun de la viață, ceea ce-mi place și mă face fericită. Iar definiția fericirii mele e să am lângă mine omul care mă face să zâmbesc, să mă simt apreciată și unica ființă din inima lui.

Nu vreau doar atât și tu cel care-mi iești parte din mine ți-ai dat seama. Da, îmi iubesc partea din suflet care-mi dictează că eu – femeia din mine, merită mai mult, deoarece dau tot ce e mai bun din mine pentru relația pe care o am. Mi-am dăruit libertatea și sunt dispusă să fac compromisuri, să construiesc poduri și să înalț ziduri, sunt gata să cresc iubirea cu fiecare respirație, și asta doar pentru tine.  Dar nu uita, tu, cel care îți dorești ceva mai mult, trebuie să meriți! Iar eu vreau să fiu convinsă că ceea ce fac nu e în van!

Partea sentimentală din mine vrea iubire, uneori la pătrat, din nevoie de apropiere și căldură sufletească, partea mea romantică vrea atingeri și respirații lente, partea mea sălbatică vrea pasiune la maxim, să-mi ardă trupul și să-mi alunge gândurile, partea mea meditativă vrea mai mult și nu doar atât……….

On the blog today "It's not easy being green" www.alicrieswolf.blogspot.com

Sursa foto: pinterest.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s