Așteptările față de femei!

E ușor să fii domnișoară, cu capul în nori, cu bucurii și fără responsabilități majore. Apoi apare un „el” și se mai adună din așteptări și cerințe. Mai departe cred că înțelegeți unde vreau să bat, deci, cuplu, familie și astenia își are startul bine pregătit. Și eu m-am confruntat și poate uneori mă mai confrunt cu fel de fel de stări și erupții vulcanice, dar uite că secretul e tare, tare simplu și mai ales are sarcina de a implica pe cei doi.

Și, de cele mai multe ori aud că femeile se plâng că bărbații le fac mai întîi iubite, apoi soții, și mame, apoi le toarnă o groază de îndatoriri, cum ar fi menajeră, terapeută și asistentă medicală, consultantă vocațională, contabilă, parteneră de afaceri, și multe alte roluri, iar treptat se ignoră partea cea a sexului, a intimului de care cel mai mult avem nevoie. De ce oare?  Și mai faceți pe șocatul că nu aveți parte de fantezii de-o veșnicie?! Dragi bărbați mai ridicații niște sarcini, roluri și responsibilități de pe umeri și ve-ți descoperi în femeia de alături o mare Zeiță. Da, asta e secretul, ajutați-vă partenera, pe care ați ales-o de bună voie și nesilit de nimeni. Sau nu e așa?

Da, cu toții avem așteptări față de partener, nu ar fi corect să arăt cu degetul la unul sau la altul, cert este că față de femei e un surplus atunci când apar copii și asta nimeni nu poate s-o nege, chiar dacă tații își fac partea lor de treabă. Eu de asta m-am convins pe pielea mea. Iar dacă vreți să păstrați partenera cea pe care ați ales-o pentru suflet, este nevoie de împărțire la doi, ca feminitatea să fie proaspătă, să te primescă cu bucurie și mai puțin obosită, să fie caldă în priviri și în gesturi și să nu fie fugită toată ziua. Cu siguranță vrei relația cea de început, focul, atracția, conectarea și pasiunea? Creaz-o prin energia și hotărârea ta masculină de bărbat și fă lucrurile să se întâmple ca femeia ta să se poată deconecta de grijile cotidiene, să se simtă feminină și apreciată. Fii inventiv.

Eu vreau să cred că un bărbat adevărat este unul conștient de rolul său într-o relație, de împărțirea obligațiilor, de comunicare eficientă, de relaționare dintre doi, și nicidecum nu-și lasă femeia să ducă tot greul în casă. Și încercați să vă aduceți aminte de scopul uniunii voastre, de alegerile făcute unul pentru altul, nu unul împotriva altuia, și gândiți-vă de ce ați hotărât să rămâneți împreună, și cu siguranță nu v-a prevala așteptările unuia față de altul.

Afirmații care v-ar scurta din gândire și alegeri greșite în viitor, atât pentru noi ca femei, cât și pentru bărbați. O relație împlinită nu cade din cer, ci se construiește și se întărește zilnic prin gesturile noastre de iubire și afecțiune. Să ne aducem aminte ce face o femeie și ce face un bărbat. Asta ne va salva relația și căsnicia. Și să nu mai avem așteptări, contribuiți unul pentru altul, faceți din relație loc de tihnă, nu arenă pentru sarcini.

instagram.com/kaylasprint || couples photography engagement wedding elopement intimate love marriage adventure oregon washington portland PNW photographer the knot forest beach sunset waterfall big sur married portrait proposal ring sunrise couple dress bride groom elope florals landscape view california coast lovers together sweet boho bohemian

Sursa foto: pinterest.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s