Femeia incredibilă!

Există nenumărate femei care sunt incredibile, parcă mângâiate de mână cerească, emană atât frumusețe exterioară cât și interioară, mereu parcă puse la punct și mai ales inteligente. Am întâlnit o mulțime, le-aș mai numi și unele dintre celea care emană „perfect” prin orice por. Nu e nimic în neregulă cu acestea. Dimpotrivă, sunt deștepte, independente și atractive. Se pare că ar putea fi vorba despre acele calități uimitoare pe care le-ar visa orice bărbat și le-ar dori orice femeie.

Însă cum nu toată „perfecțiunea” este înțeleasă iar o femeie „incredibilă” ar însemna pentru unele/unii un obstacol, uite că și cele mai speciale au de întâlnit dificultăți în ale vieții, cum altfel……Unii tipi, de exemplu nu știu cum să se comporte în preajma femeilor extrem de „gătite” la exterior și interior, am întâlnit bărbați care se blocau pur și simplu, cu greu își adunau cuvintele, de teamă să nu ajungă la nivelul așteptat. Unii bărbați cred adesea că aceste femei sunt nesuferite sau mai intense decât sunt cu adevărat deoarece se îngrijesc de aspectul exterior și cultural, normal pentru unii ar fi dacă și-ar lua o țărăncuță, sau mă greșesc? Multor bărbați le place ca cineva să aibă nevoie și să depindă de ei. Femeile independente sunt total opusul. Incredibilitatea se referă să fii unic și să fii primit pentru asta.

Femeile care sunt foarte bine în multe aspecte nu judecă, nu critică și își văd activ de partea sa individuală, și nu o fac din egoism. Ele fac din zâmbet zâmbete și din fericire un mod de viață. Apreciază naturalețea și nu se ascund în umbra măștilor tatuate. Și trăiesc intens, la maxim, și de ce n-ar face-o? Da, poate intensitatea să fie privită negativ, dar cui îi pasă când viața îți oferă primăvară în fiecare zi, oare ar trebui să te oprești în a respira aromele ce-ți sunt oferite gratis? Cred că nu….

De ce am ajuns să criticăm o femeie incredibilă? O ea care se descurcă bine în viață….. Credeți-mă motivația acestor curajoase nu este să se arunce în cercul deznădejdei și a limitărilor, ele se trezesc dimineața cu gândul de a-și face din ziua actuală o sărbătoare, atât pentru suflet cât și pentru a-și aminti. O femeie cu adevărat motivată se va concentra asupra îmbunătățirii vieții sale, luând în considerare lucruri care fac o diferență uriașă, cum ar fi învățarea, călătoriile, cariera cât și iubirea. Ea va ști echilibrul, și le va îmbina perfect. Și da, unele dintre ele iubesc intens și din toată inima, cu dăruire și sacrificiu. Sunt dintre cele mai uimitoare, îndrăznețe și mândre de ceea ce fac. Și oare cine ne împiedică să fim apreciativi în ceea ce facem? Nimeni. Iar o femeie incredibilă știe că bucuriile sunt acolo în suflet, iar dorințele răsar din propria gândire, știe că dacă nu pui un deget pentru statornicia ta nimic nu mai merge, dacă nu lupți nu câștigi, și mai știe că viața apreciază învingătorii!

Pinterest \ whysoperfectt Insta \ tumblr.queens.s

Sursa foto: pinterest.com

9 gânduri despre „Femeia incredibilă!”

  1. Interesant articol!
    Femeile puternice fac viața incredibil de interesantă. Fiecare femeie are gradul său de mister atunci când sunt conștiente de puterea incredibilă cu care au fost înzestrate de Dumnezeu pentru ca numai așa urmașii lor:vor moșteni lumea.
    Cu stimă,
    Simina Silvia Șcladan

    Apreciat de 1 persoană

  2. La întrebarea „cine ne împiedică să fim apreciativi în ceea ce facem?” eu voi răspunde că eu însămi sunt singura care pot să mă împiedic de a face ceva și de a aprecia ceea ce fac, prin modul în care gândesc, din frica de a fi judecată de cei din jur, de a greși, de a nu mă ridica la niște standarde în care sunt „educată” să cred … Puterea adevărată, este în mine. Este așa cum ai spus „dacă nu lupți, nu câștigi”.
    Mulțumesc pentru frumusețe și căldură sufletească, pentru sinceritate și adevăr!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu