Fără hartă și fără compas…

Prin întunecimea bizară a lumii sufletul meu nu te găsește, te simt, îți percep prezența…. dar încotro s-o iau?……vreau să am curajul pentru primul pas, să merg înainte cu sufletul nu doar cu picioarele, vreau să văd nu doar cu ochii, și vreau să simt nu doar atingându-te…..

….vreau să pot păși înainte fără hartă și fără compas, să nu cunosc direcția dar să știu destinația…..vreau ca tu să-mi fii punct de pornire dar și loc de popas. Vreau să-mi fii menire…..

……vreau să mă lași să fiu eu ghidul tău….sau să mă ghidezi…..la bine și la greu……ca o călăuză a iubirii și a nemuririi…….vreau să fii aici și pentru totdeauna, din dorința de a mă ferici…..

Sufletul meu nu te găsește….sau a încetat să mai caute, sau ……..e greu să lupți pentru doi….fără indicii, fără imboldul unor doi ochi ce se cer văzuți …și a unei inimi ce se caută luată în menghina marei iubiri…….

Fără hartă și fără compas…am pornit în drumul ce ne unește, ce ne-a clădit zâmbete și lacrimi, ce ne-a dat aripi și ne-a doborât, ne-a corectat și ne-a încurcat drumurile……și știu, ……grele sunt căile vieții……dar cele ale iubirii încă mai înnodate………dar știu, dincolo de aparențe sunt emoțiile sincere…..un ea și un el ce nu-și mai găsesc alintul….

…..fie și greu, cu timpul am înțeles că totul are un sens, și-l poți înțelege doar atunci când dorești cu adevărat……răbdarea mi-e des pusă la încercare, cuvintele uneori ajung să-mi fie plumb și emoțiile pietre de moară, dar ce să-i faci când ai un suflet fragil și plin de emoție…….

Am ajuns să-mi scriu soarta ca pe un „jurnal de bord”, cel pe care-l ai în cazul unui dezastru, și scriu, și n-o fac cu o clauză anume……scriu, e tot ce pot oferi fără a cere…….îndoi cuvintele pe foi, le scriu în deranjul unor gânduri pustii și pline totodată, într-o zi cu noduri în cer, cu furtuni și tunete, și cu lacrimi prelinse în geam…….

…scriu, cu privirea fixă și cu doruri fugare, din nevoie de iubiri de poveste și din dragoste pentru frumosul sufletului…….

Ντροπη δν ειναι να κλαις αλλα να κλαις απο τους πατσους που θα τρως απο τον φοβο σου γτ με φοβασαι μην τα λεμε παλι... σε παρακαλω μην κλαις αλλο μην. Δν ειμαι εκει

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „Fără hartă și fără compas…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s