Citind-o pe Raluca Butnariu. Cartea „Fără regrete”

Raluca Butnariu este acel autor care îţi insuflă dragostea pentru cărţile siropoase și nu numai, pentru ceea ce înseamnă istoric și neatins de vremuri, pentru ceea ce place sufletului și îți atinge sensibilitatea literară. Pe mine pur și simplu m-a cucerit. Raluca Butnariu m-a impresionat încă de la prima carte citită. De atunci, am savurat fiecare poveste a ei cu o ardoare nestinsă.

Cartea mai nou citită de autoare este „Fără regrete”, o înșiruire a unei povești fascinante ce se citește cu sufletul la gură. Într-un gând ar fi o luptă pentru fericire fără regrete……

Dar să încep cu începutul, îi avem ca eroi principali pe Claire, o tânără cu o energie surprinzătoare, pe lângă frumusețea izbitoare mai e înzestrată cu un suflet bun, și pe el, domnul Blackwell, o fantomă cu identități multiple, un bărbat însetat de putere și răzbunare. Dar oare cu ce-i greșise Claire?

N-avea să se mulțumească doar să-l ruineze pe cel care-i distrusese viața. Trebuia să-l facă să cunoască umilința, înfrângerea, dizgrația și rușinea absolută. Vroia să-l strivească, să-l distrugă. Avea să-i ia tot ceea ce iubea, tot ceea ce era important, cu adevărat important pentru el. …..Avea să-i ia tot!

Fara regrete - Raluca Butnariu

Totul începe când într-o zi își face apariția misteriosul „vecin” pentru a face cunoștință cu cei din vecinătatea locuinței acestuia. Viața liniștită a domnișoarei Claire Seymoure este tulburată până în adâncuri. Simte „ceva” ce nu ar trebui, și e conștientă că merge pe marginea unei prăpastii.

Prima impresie pe care domnul Blackwell i-o lasă lui Claire este aceea a unui bărbat rece și arogant, a cărui companie tânăra femeie este ferm decisă să o evite pe cât de mult posibil.

Însă soarta are alte planuri. Claire primește din partea domnului Blackwell o ofertă irezistibilă și se trezește implicată într-un proiect de proporții, care-i răpește aproape tot timpul liber: aranjarea bibliotecii de la Forest Hill.

Dar cel mai mult îl surprinsese spiritul ei. Fata nu era o mototoală. Avea creier și temperament. Faptul că tânăra lady îi întrecuse cu mult așteptările adăuga o notă de culoare și divertisment șederii lui în Cornwall.

Viitorul se anunța interesant, cu siguranță.

Întâlnirile zilnice cu misteriosul domn Blackwell, conversațiile pline de spirit, modul în care acesta o privește…toate acestea ating inima tinerei femei într-un fel cu totul neașteptat și răscolitor iar Claire se îndrăgostește profund… lucru pe care Blackwell îl plănuise încă de dinainte de a cumpăra Forest Hill-ul. Planul lui ia amploare, mai repede decât se aștepta, iar răzbunarea lui e mai aproape decât ar fi gândit. 

Pe măsură ce povestea-și urmează cursul, asistăm la un dans al seducției, la atracția dintre cei doi și la sentimentele care par să prindă viață în inimile celor doi, cu toată opoziția acestora. Iar frumosul bărbat ajunge să se întrebe cum a ajuns să fie vrăjit într-un timp atât de scurt, cum a căzut în plasa sentimentelor, și mai ales cum va trăi cu inima înduretată pentru că a epuizat visele și năzuințele unei femeie nevinovată, pe care a împins-o fără remușcări într-o capcană perfectă?…

Tatăl lui Claire revine acasă, iar răzbunarea este în sfârșit la un pas de a fi completă. Iar Blackwell profită de toate armele pentru al îngenunchea și al face să fie față în față cu ororile trecutului și cu prezentul care nu-i mai oferă nimic. Dar tânărul pirat nu a pus în calcul emoțiile lui pe mai târziu, dacă el va fi în stare să uite de nopțile fierbinți pe care le petrecea în brațele lui Claire, va putea el oare să treacă de emoțiile vii ale iubirii, și cea care ia alungat nopțile de coșmar și setea de rău și meschinătate.

Totul e accelerat din moment ce Claire aude cuvintele jignitoare la adresa ei. Alege să iasă din asta cu capul sus și alegând să dispară. Departe de el și tot ce-i amintește de acele clipe care i-au produs atâta suferință. Dar oare o să-i reușească? Timpul le va arăta încotro bate pendula inimii și chemarea iubirii….

Finalul este unul ce m-a lăsat fără grai, am fost sigură că vor fi împreună, dar cele două surprize ce încununează opera m-au lăsat cu zâmbetul pe buze.

N-am ce zice, e o poveste ce m-a răvășit, una care include trădare, ură, răzbunare, iubire și iertare, care te va ține cu sufletul la gură și te va cuceri. Asta pot să o garantez!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s