Femeia toată un zâmbet!

Femeile zâmbesc pentru că zâmbetul este apanajul feminităţii, al beatitudinii și al lumii din sufletul ei. Și da, prima impresie e crucială, iar zâmbetul are o contribuție copleșitoare atunci când admiri o femeie. Și cine n-ar recunoaște că dincolo de toate calitățile îi admirăm zâmbetul, sinceritatea mișcărilor buzelor și chiar simplitatea din spatele unei prezențe fericite. Și să nu negăm că, cine poate zâmbi cu toată gura e mereu în pole position în orice cursă pentru atenție, simpatie și, de ce nu?, iubire……

Un lucru este cert. Zâmbetul misterios este o reprezentare vizuală desăvârşită a torței feminine, sugerată chiar de poeți, cântăreți și oamenii ai artei. … cel mai frumos zâmbet al unei femei e acel zâmbet care în loc să se estompeze el aprinde emoții, trăiri intense, priviri arzătoare și iubire, din abundență și din dor pentru ceea ce e mai plăcut în lumea asta.

Doar luminând………prin cel mai frumos zâmbet, femeia cucerește inimi, fără slăbiciuni sau defecte, prin perfecţiunea cusururilor și prin curiozitate feerică. O femeie adevărată este mai fermecătoare cu cât este mai umană, iar micile fisuri o fac irezistibilă şi unică în felul său. Iar unduiturile buzelor o fac tentantă și dorită……….

….cel mai minunat zâmbet e cel liber, pe care îl trăiești cu ochii închiși … cel pe care-l dăruiești din toată inima…. cel care emană dorința arzătoare de a trăi la nesfârșit … și cel care-ți produce în permanență o gură proaspătă de viață …

Deci, dragele mele femei, să zâmbim fără nici o mască pe chip şi în suflet, să zâmbim fără falsitate şi viclenie, să zâmbim cu blândeţe şi bunătate, să zâmbim prin toți porii, fiindcă o femeie zâmbitoare e o apariție aparte, e o rază de soare acolo unde umbrește viața, e o grațiere a universului și o dulceață pe suflet. Sau oare nu am dreptate?

Tu femeie, zâmbește cât mai mult! Din abundență! Și din toată inima!!!

Vă îmbrățișez cu drag!!!

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „Femeia toată un zâmbet!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s