Zâmbetul este lumină…..

De ce să mai zâmbim? De ce să ne croim drum prin feeria unei fericiri ce se lățește pe toată fața? Să zâmbim pentru că avem motiv sau nu?,…..să râdem fiindcă:

Zâmbetul este lumină, și te înnobilează….zâmbetul îți face fața senină, plăcută și dorită….Zâmbetul este bucurie, și dorința de viață…..El este iubire.

Zâmbetul aduce soarele pe fața celui care-l exprimă și răspândește lumină contagioasă în jur, iar cei contaminați se vor relaxa și vor propaga la rândul lor lumina către alții…

Zâmbetul este candoare, e începutul tuturor începuturilor…..Zâmbetul este rază de soare, și nevinovăția unei stări ce te lasă purtat în visare….Zâmbetul este speranță, de bine, de frumos, de continuitate……Zâmbetul este viață.

Zâmbetul e pasul care te îndrumă în sufletul fiecărui om…..zâmbetul e pagina ce se cere scrisă și trăirea ce se caută eliberată…..Zâmbetul alină, suferințe, goluri, și lacrimi……zâmbetul vindecă ca un balsam pentru inimă.

Zâmbetul e curățenia ci-o poți împărtăși oriunde, pentru a-și urma cursul…..zâmbetul înaripează, îți dă direcții. Și mai și înfrumusețează chipul.

El este dar din ceruri pentru a face viața mai încununată și ziua mai senină. Zâmbetul este Har. Zâmbeşte! Respir din zâmbetul tău.

Zâmbetul este curcubeul lacrimilor și puritatea din ceruri…..Este frumos și minunat, și te face mai bogat, cu fiece zi tot mai mult.

Zâmbetele sunt sărutările sufletului……zâmbetul tău are puterea unei îmbrăţişări.

Să zâmbim, să fim sursă de lumină, și tropot de emoții…..Să zâmbim, să facem lumea mai bună! Aşadar, zâmbeşte!
Zâmbeşte tot timpul!
Că te-întinereşte…….

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „Zâmbetul este lumină…..”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s