Citind-o pe Corina Cîndea. Cartea „Triplu H”

Corina Cîndea este o autoare absolut impresionantă care m-a cucerit încă de la începutul citirii primei sale cărți Triplu H. Pe lângă volumele unu și doi a cărții respective, autoarea mai deține câteva romane deja care mă strigă, cum ar fi: Măști și secrete, Micuța Balerină, Rebela, Destine împletite, și Seria Salem. Primul volum din duologia „Triplu H” de Corina Cîndea este o carte care m-a surprins în mod plăcut. O lectură ușoară și relaxantă, o carte care se citește mult mai repede decât m-am așteptat.

Luată după titlu, chiar îmi toceam gândurile ci-o fi însemnând triplu H, nu-mi puteam imagina că toată acțiunea se va perinda în jurul a trei bărbați, toți cu inițialele de H, trei masculi înfocați care atrag toate privirile și care sunt de neastâmpărat până apare o „ea”.

Pentru începul o vom cunoaște pe Kim, o tânără de douăzeci de ani, cu o situație materială impresionantă. Trăieşte într-o casă de vis şi se învârte prin lumea vedetelor, fiind un impresar de succes. Tot ce îşi doreşte ea, însă, este să aibă o viaţă normală, să fie o studentă ca oricare alta, care să se îmbrace în blugi şi tricouri, să poată fi ea însăși. Astfel își face un plan de a pleca departe de tot ce i se pare artificial.

„Îmi doresc un nou început, să pornesc de la zero. Să reușesc în viață pe propriile mele puteri și picioare. Să îmi fac prieteni adevărați care să mă accepte așa cum sunt. Să stau la cămin, alături de oameni normali și cărora nu le servește valetul micul dejun.”

Pleacă din L.A. la Houston, unde se înscrie la facultatea de arhitectură, dar cum nimic nu e întâmplător viața îi este încurcată de apariția celor trei frați Morgan.

Atât planul lui Kim, cât şi viaţa celor trei bărbați va lua o întorsătură uriaşă, încă de la prima întâlnire, în parcarea campusului. Amuzant și nu prea…..De aici se încep schimburi de replici și farse, cuvinte aruncate în glumă și momente emoționante care m-au făcut să citesc în alertă. Chiar dacă toți trei îi fac drumul dificil prin campus și dau peste ea în diferite ipostaze intime, ea îl alege pe Hayden Morgan, cel mai mare dintre frați.

Kim și Hayden încep să formeze un cuplu. Felul în care se comportă Hayden, grija pe care i-o poartă și posesivitatea pe care o manifestă în ceea ce o privește dovedește că ea nu este o simplă aventură pentru el. În ciuda relației dintre ei, Kim rămâne pentru multă vreme o enigmă pentru Hayden, ea refuzând să își arate adevărata identitate. Poate din cauza geloziei lui, poate a banilor, poate a planului………poate.

Printre toate jocurile de-a dragostea și hazul, Kim își face și două prietene, pe Samantha colega de cameră și Marlene, colega de cursuri, cu care se va distra de minune, și de care vă ve-ți amuza cu siguranță pe parcursul lecturii. Eu pe alocuri am râs cu lacrimi.

Kim nu schimbă doar viața lui Hayden, ci și pe a fraților lui, întrucât îi ajută să formeze cupluri cu fetele pe care le plăceau în secret. Astfel, Heaton formează un cuplu cu Sam, iar Holden cu Marlene, colega lor. Acum, formula este completă. Trei bărbați răvniți care până mai ieri erau sufletul oricărei petreceri şi schimbau fetele cum aveau chef, sunt acum îndrăgostiţi până peste cap. Trei bune prietene, colege, îndrăgostite şi ele la fel de mult, o aventură nu glumă.

Acțiunea este una amplă și bine închegată, însă partea de la final m-a încântat, mi-a oferit stimulul de a mai citi din operele autoarei. Despre ce este vorba veți afla doar citind cartea Triplu H de Corina Cîndea.

Notă: Romanul Triplu H aduce în fața cititorilor situații pline de umor, situații limită și secrete, povești de iubire și necunoscut, aventură și bucuria de a gusta din tot ce-ți oferă viața. Aduce fericirea perfectă, care nu se găsește așa ușor în viața reală.

If you are lucky enough to find someone who loves every part of you, your worries your flaws,...

Sursa foto: pinterest.com

4 gânduri despre „Citind-o pe Corina Cîndea. Cartea „Triplu H””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s