Citind-o pe Corina Cîndea. Cartea „Triplu H, V-2”

Corina Cîndea este o autoare absolut impresionantă care m-a cucerit încă de la începutul citirii primei sale cărți Triplu H. Pe lângă volumele unu și doi a cărții respective, autoarea mai deține câteva romane deja care mă strigă, cum ar fi: Măști și secrete, Micuța Balerină, Rebela, Destine împletite, și Seria Salem.

Primul volum din duologia „Triplu H” de Corina Cîndea este o carte care m-a surprins în mod plăcut. O lectură ușoară și relaxantă, o carte care se citește mult mai repede decât m-am așteptat și la care am râs în hohote, am plâns si am savurat poveștile de dragoste ale zăpăciților frați Morgan. Al doilea volum abia l-am așteptat să-l încep, apoi am fost arsă la foc mic! Dornică de mai mult…….deci…..

Imagini pentru triplu h vol 3

Totul se învârte în jurul familiei Morgan, a unor generații de bărbați bine făcuți și cu o atracție de care sunt perfect conștienți. Însă e suficient c-an familia lor să se nască o fată ca nebunia să ia amploare. Hailey e norocoasa sau ghinionista care îi are în preajmă pe doi frați gemeni, Hunter și Hudson și patru verișori mereu pe urmele ei, ea este răsfățată, protejată și urmărită la orice pas. Nimeni nu se poate apropia de ea, de frica bărbaților Morgan. Nimeni, până la el…

Dintr-o simplă întâmplare, sau mai bine zis, mâna destinului Cameron este cel care-i trezește interesul tinerei brunete, iar acesta este destul de curajos și îndrăzneț pentru ai înfrunta pe cei șase bărbați, doar pentru a fi mai aproape de cea care îl atrage ca un magnet. Încă de la prima întâlnire, și aceea destul de bizară și amuzantă, între ei sar scântei. Indiferent de mârâielile băieților, de amenințările lui Hayden, tatăl lui Hailey sau ale celor doi unchi ai ei, Cam știe un singur lucru: o vrea pe ea mai mult decât este capabil să recunoască. În felul acesta face orice pentru a o ține aproape de el cât mai mult timp posibil ……

Așa cum ne-a obișnuit autoarea în primul volum în care Kim e cea care observă sentimentele celorlalți băieți, aici Hailey dă startul îndrăgostitului…așa că noi cupluri tot apar, ceea ce dă o notă completă lecturii fără ca să ignori cum te încinzi de la atâtea scene de iubire. Schimbările apar imediat: Hailey se mută cu Cam, Hunter cu Aria, iar Hudson pupă îndrăzneț ușa Dakotei, “vecina -scorpia” de vizavi de Hailey. Între îmblânzirea scorpiei, saltul scărilor a câte două,  întâlnirile în miez de noapte, aruncatul cu popcorn, fâțâielilor provocatoare a fetelor, verișorii își găsesc și ei perechile și astfel picanta poveste uimește prin complexitate. Șapte povești de dragoste, desfășurate cu mare viteză, fără a se pierde partea romantică și intimă a fiecărui miez. Dar, centrul cărții e reprezentat de povestea dintre Hailey și Cam de care pur și simplu m-am îndrăgostit! Vor urma nunțile și botezurile….cu aceeași viteză uimitoare cu care s-au format iubirile lor. O încântare nu alta, care mi-a tatuat zâmbetul pe buze.

Notă: Triplu H vol 2 este o carte efervescentă pe care o recomand celor ce vor relaxare, să râdă în hohote și, în același timp, ceva romantic! O carte perfectă în timpul vacanțelor!!!

Coballoway When They found out she was Pregnant with Beckett and Charlie

Sursa foto: pinterest.com

 

4 gânduri despre „Citind-o pe Corina Cîndea. Cartea „Triplu H, V-2””

Lasă un comentariu