Citind-o pe Corina Cîndea. Cartea „Destine Împletite”

După cum m-am obișnuit deja, Corina Cîndea m-a lăsat cu sufletul la gură și de această dată prin povestea de iubire pe care o recomand, din cartea „Destine Împletite”. Și ca să fac o complimetare, autoarea scrie povești cu sufletul și nu doar cu puterea minții, deoarece ies formidabil! Ce am reușit până acum să citesc m-a făcut să fiu prinsă în tornada emoțiilor, a poveștilor despre iubire, despre maturizarea emoțională, despre pierderi și încredere, despre familie și intimități subtile, despre fericirea câștigată cu greu și neîncredere. „Destine Împletite” este o carte foarte frumoasă, ce cuprinde toate aceste stări, cu personaje pe care ajungi să le îndrăgești instant și de care te atașezi fără să vrei!

Imagini pentru destine impletite

Începutul cărții ne conduce la povestea a două prietene, Chelsea și Ginna, care se pregătesc pentru o petrecere studențească, ai zice ceva tipic pentru niște tinere abia intrate la facultate, însă petrecăreții sunt puși pe șotii, pe cuceriri rapide și fără obligații; însă Chelsea nu e așa, iar când este agasată de Thomas aceasta ripostează și pică în cel mai direct mod în brațele lui Jack. Milionarul șarmant Jack Stone, este dat peste cap de privirea tinerei noastre, și simte o atracție instantanee între acesta și Chelsea. Și nu doar atracție, ci dragoste la prima vedere, de ambele părți chiar dacă inițial nu recunosc!
Chelsea Reed e o tânără studentă cu ochii verzi răpitori, care, spre deosebire de colegii ei necopți, ea este deja cu picioarele pe pământ având deja de patru ani clienți în baza programelor sale computerizate, pe care le vinde unor firme în plină ascensiune.

De la petrecerea buclucașă atât Chelsea cât și Jack sunt dați pe spate de emoțiile electizante pe care le cuprind atunci când sunt împreună, de la confuzie la dorință, de la apropiere la dezlănțuire, de-a dreptul zăpăciți unul de altul. Fiecare dintre ei nu se recunoaște, Jack fiind un împătimit al celibatului, iar Chelsea una care își are plan pe ani înainte legate de universitate și călătorii, fiecare dintre ei duce o luptă cu el însuși.

“Poate că era un necunoscut dar, în cel mai ciudat mod cu putință, aveam încredere în el. Pur și simplu, asta simțeam. Atingerile lui ușoare sau sărutul său — mai ales sărutul — nu erau deloc neplăcute. Din contră.”

Însă își acordă o șansă. Totul se dărâmă atunci când întâmplător Chelsea află că acesta e cu cineva, un model blond de o frumusețe răpitoare, iar lumea tinerei noastre se cutremură adânc, în special încrederea pentru el. Iar de acum în colo totul ia o accelerație nebună, și se dă startul unor schimbări majore în viața ei. Accident. Înmormântare. Despresie. Plecarea. Și nu numai acestea…….astfel destinul are pregătit pentru ei o adevărată corvoadă de evenimente care îi mrchează.

Cartea e la propriu ca un ghem de fire încurcate, deoarece nimeni nu depune nici un efort pentru a vedea dincolo de posesivitate cum o face Jack și dincolo de gelozie și neîncrede cum obișnuiește Chelsea. Aceste fire împletite între emoțiile vii pe care le trăiesc cei doi îi duc în pragul disperării și al depărtării, ca într-un final totul să se așeze la locul lor.

“M-am gândit la Jack și ochii mi s-au umplut de lacrimi instantaneu. Nu puteam să cred că totul se întâmpla din nou, de parcă două forțe nevăzute se jucau cu noi. Una ne împingea mereu unul spre celălalt, iar alta încerca mereu să ne despartă. Destinul ne aducea împreună și ne separa mereu, ca într-o țesătură complicată, jucându-se cu viețile noastre.”

Cum se sfârșește povestea de dragoste dintre Chelsea și Jack vă las să descoperiți singuri,  cu siguranță ve-ți fi plăcut surprinși încă prin ce obstacole mai au de trecut până în momentul unui „Da” definitiv, însă destinul le-a fost prielnic și i-a adus acolo unde aveau nevoie să fie: unul în brațele celuilalt.

Notă: O poveste de dragoste ce te absoarbe doar cu o privire aruncată printre paginile sale, o carte pe care aș mai reciti-o încă de câteva ori cu sufletul la gură! Recomand cu mare drag povestea care mi-a umplut gustul de vară!

 Sursa foto: pinterest.com

6 gânduri despre „Citind-o pe Corina Cîndea. Cartea „Destine Împletite””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s