Citindu-le pe Mirela Iconaru și Silvia Rusen. Cartea „Avocatul apărării”

Silvia Rusen se evidențiază ca fiind o scriitoare cu o imaginație surprinzătoare, mai pui că e studentă la Facultatea de Litere, secția Etnologie. În unele surse autoarea afirmă: „ador cărțile și poveștile pe care le spun, fie ele dragoste, umor, dramă, tocmi de accea m-am apucat de scris. Autorul care mă inspiră cel mai mult este Guillaume Musso și datorită lui mi-am făcut curaj să îmi spun poveștile.”

Mirela Iconaru este o tânără scriitoare contemporană a cărei operă se axează pe romance, historical romance și dramă. A debutat în anul 2014, în comunitatea Wattpad, acolo unde s-a bucurat de sute de mii de vizualizări, voturi și comentarii.
În anul 2016 a publicat primul ei roman, în două volume, scris în colaborare cu Silvia Rusen, intitulat „Avocatul apărării”. Deci am făcut rost de Seria „Pravda” și nu m-am putut abține până nu am devorat cărțile acestor două autoare care m-au prins cu zâmbetul pe buze și cu nostalgia „jargoanelor” rusești.

Pravda, Vol. 1, Avocatul apararii - Silvia Rusen & Mirela Iconaru ...

Pentru început m-am delectat cu cartea „Avocatul apărării”, o carte senzațională și tumultoasă. Cartea m-a surpins prin direcțiile reale ale ceea ce înseamnă mafie, poate un pic prea sentimentale, însă acestea au fost punctele cele mai acaparatoare din roman, ne mai vorbind de acțiunea extrem de alertă și de măiestria construirii a acesteia, care te face să nu mai poți să o lași din mână până când nu ajungi la final.

Cartea abundă în aventuri fel de fel, în răsturnări de situație savuroase și periculoase, în momente romantice și prostești din partea protagonistei, mai ales controversate în ceea ce înseamnă KGB și Mafie. Autoarele ne-au format o lume închegată cu detoate, ca mai poi să ieșim năuciți, neștiind ce anume ne-a lovit cu atâta forță încât orice realitate exterioară a devenit insignifiantă.

O să ofer câteva date din carte; o avem ca protagonistă pe Natasha, o tânără de 17 ani care în urma pierderii ambilor părinți este devastată de vestea că propriul unchi o declară vinovată de moartea acestora și o dă pe mâinile poliției. Dur.  Totul pare pierdut, până când apare „el”, acel avocat al apărării.

Viața ei este pusă la grea încercare când dușmanii se dovedesc a fi mult mai aproape decât credea. De la unchiul Ivan la fost cucerice a lui Nikolai, avocatul sexi care-i răstoarnă lumea. Într-o fracțiune de secundă și dintr-o simplă neatenție totul ia amploare, răpirea, tortura, procesul judecătoresc fac din Natasha o călire precoce, un duș rece într-o seară de iarnă. Totul se schimbă când își primește răspunsurile la întrebările cerute, iar ajutorul lui Niko o ajută să înțeleagă că nu mai e singură pe lume.
Însă cât de euforică nu i-ar părea aventura vieții ei, provocările abia încep, ajunge să-și dea seama că totul a fost o înscenare bine pusă la punct, o capcană în care ea a picat, a fost în mijlocul înfrânării Mafiei și KGB-ului. Dar ajutorul l-a primit de la cel de care nu s-ar fi așteptat niciodată. Dar oare care va fi prețui lui? Asta cu siguranță o s-o aflați citind volumul doi al Seriei, „Iubire interzisă”.

Prin tot tumultul de evenimente între ea și frumosul avocat se înfiripă o dragoste focoasă și plină de momente explozive. A fost o plăcere să-i văd explorând fiecare teritoriul personal al fiecăruia, frica lor dar și reținerile au avut locul lor de frunte în ceea ce înseamnă trăinicia relației care într-un final le-a adus două suflețele mici și un cămin primitor, în ciuda a tot ce ascunde mafia și ilegalitatea. Și cum întortocheate sunt căile destinului, viața le pune la încercare iubirea cu o situație deosebita, pe care cei doi reușesc sa o depășească împreună… Un romance cu scene sexi, umor și emoție, pe care eu m-am bucurat să-l citesc și să-l recomand!

8m Followers, 79 Following, 9,621 Posts - See Instagram photos and videos from Angel™ (@americanstyle)

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „Citindu-le pe Mirela Iconaru și Silvia Rusen. Cartea „Avocatul apărării””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s