Citindu-le pe Mirela Iconaru și Silvia Rusen. Cartea „Iubire interzisă”

Despre Mirela Iconaru de pe blogul acesteia: „eu sunt o simplă EA, ale cărei gânduri gravitează într-o lume unde neantul se alcătuiește din mii de stele colorate și raze albe de lună. Eu sunt o EA care scrie despre dragoste, despre timp, despre fericire, despre tristețe, despre viață și despre tot ceea ce o ține în viață.”

Silvia Rusen spune despre ea „ador cărțile și poveștile pe care le spun, fie ele de dragoste, umor, dramă, tocmai de accea m-am apucat de scris. Autorul care mă inspiră cel mai mult este Guillaume Musso și datorită lui mi-am făcut curaj să îmi spun poveștile.”

Pentru început am citit cartea „Avocatul apărării” , urmată de „Iubire interzisă”, a Seriei Pravda, două cărți care le văd ca pe o continuitate dar totodată au propriile povești printre rânduri, doar eroii își fac simțită prezența. Dacă în prima carte era vorba despre Natasha și Nikolai, aici ve-ți găsi istorisirea plină de aventură și pericol al fiicei acestora.

Pravda. Vol. 2: Iubire interzisa - Silvia Rusen, Mirela Iconaru ...

Chiar și de la început se pornește totul de la ceea că tânăra Lina, protagonista noastră este răpită și ținută într-o încăpere întunecoasă și spre nenorocul ei adevăratul răpitor își cere prețul de acum mulți ani, atunci când o ajută pe Natasha, mama Linei. Dar oare despre ce este vorba?

O să suflu…..o căsătorie…..

Părinții protectivi ai acesteia îi instalează gărzi de corp, îi crează o lume „mai sigură” chiar dacă se află în epicentrul mafiei însă mica rebelă se simte prea stingheră astfel pică în mâna răpitorilor care-i întorc lumea pe dos. Mda…..

Vechi personaje își fac apariția, socoteli la fel de vechi și neîncheiate cer acum un preț foarte scump. Pravda este gata să plăteasca orice, însă circumstanțele se schimbă, iar căile spre rezolvare se încurcă tot mai tare. De ce? Deoarece apar sentimentele în pofida ordinelor fixe, apare dragostea în detrimentul răpirei și al bruscheții, apar consecințele care trebuie plătite.

Finalul este unul plăcut dar și năucitor, protagonista cade dintr-o răpire în alta, urmată astfel de înțelegere din partea părinților acesteia cât și a unei nunți adevărate pe pâmânturile natale. Detaliile vi le las la discreția voastră, cert e că cartea mi-a trezit curiozitatea unor lecturi mai periculoase și pline de suspans în alertă.

Am citit cartea asta cu sufletul la gură, am râs și am suspinat alături de personajele principale, tineri aflați între două lumi, Mafia și KGB-ul, ceea ce din start le dă bătăi de cap, traume ce pătează sufletul dar care deschid noi portițe. Mi-a plăcut povestea celor doi îndrăgostiți care se străduiesc să își găsească un loc al lor în lumea mafiotă.

Sursa foto: pinterest.com

Un gând despre „Citindu-le pe Mirela Iconaru și Silvia Rusen. Cartea „Iubire interzisă””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s