Citind-o pe Mirela Oprea. Cartea „Duelul inimilor”

Citind deja a doua carte din palmaresul autoarei Mirela Oprea am ajuns la concluzia că aceasta este un izvor nesecat de romantism și frământare emoțională. Astfel trebuie să recunosc că am fost ghidată de o curiozitate și nerăbdare aparte cu privire la cel de-al doilea volum din saga Familiei Drumville,”Duelul inimilor”, o continuare a poveștii din cartea  “Dragoste eternă”, care ne oferă clipe de aventură și iuțime a momentelor ce nu te lasă să te plictisești.

Imagini pentru duelul inimilor mirela oprea

„Duelul inimilor” o are ca protagonistă pe Alexandra, sora ducelui Adam Drumville, iar toată povestea se țese în jurul acesteia și a mici prințese de Drumville, rodul iubirii dintre Adam și Sienna.

Totul pornește de la răpirea micii Eleonor, fetița care fără să vrea pecetluiește unele direcții și deschide porți acolo unde te aștepți mai puțin. Aceasta ajunge pe mâinile perfide a unei femei viclene ca mai apoi să fie salvată de Ethan Lehman Farid, cel de-al doilea fiu al Emirului, duce de Stratham și nici mai mult nici mai puțin un vechi prieten de-al tatălui acesteia. Întâmplarea face ca plecarea fetei spre pământurile natale să nu fie posibilă astfel tânărul bărbat este nevoit să-i aducă o dădacă, mai exact să o fure pe cea de pe domeniul ducelui de Drumville.

Ironia sorții i-o scoate în cale pe Alexandra, luînd-o drept dădacă deoarece o găsise îmbrăcată precum o slujnică, o răpește și o duce în Egipt la palatul acestuia și o pune să aibă grijă de mica prințesă. Cu o fire vulcanică Alex îi face viața grea bărbatului, ironii, critici, altercații, până la momentul cela care ajung mai să se strângă de gât, însă spre amuzamentul multora ei nu realizează că se îndrăgeasc fără voia lor.

(……….) Era doar o chestiune de timp până aveau să-și revizuiască antipatia impusă, lăsând sentimentele lor să vorbească de la sine.”

O întreagă înlănțuire de momente dubiose, coincidențe stranii, nebunia unei femei respinse și setea acesteia de sânge duce la un șir de implicații periculoase, însă cel mai curios e că ve-ți afla cine se ascunde de fapt în spatele măștii mâniei și a răzbunării care au dus o femeie în pragul răpirii, a uneltirilor diabolice, fiind capabilă să distrugă vieți, să omoare oameni nevinovați…și pentru ce?

Ethan ține piept înfrânărilor Alexandrei, a otrăvirii, a delirului emoțional și într-un final capitulază în numele dragostei ce o poartă. Astfel și Alexandra va cunoaște mai repede decât și-a închipuit fața iubirii, curcubeul emoțiilor și scânteia fericirii pe care o simte doar la el în brațe. Însă totul nu poate fi atât de simplu, pe lângă tumultul de evenimente, un conținut de dialog înțeles greșit duce la o răsturnare de momente ce accelerează narațiunea. De aici în colo tensiunea crește. Sângeele fiebe la o intensitate sporită. Cuvintele se pierd pentru a fi găsite, iar finalul mi-a produs o satisfacție literară ce o voi purta cu mine mult timp.

Duelul inimilor o carte historical – romance captivantă. Scrisă cu umor și perseverență, nelăsând nici un moment cititorul să se plictisească, oferind o acțiune alertă și mult suspans. O carte despre putere și încăpățânare, despre transformarea în numele iubirii și misterul ce se ascunde în profundul sentiment de a fi cu cineva într-o iubire eternă. Curios, nu? Eu am rămas încântată! Îmi râmâne doar să vă urez, lectură savuroasă!

Critici literare:

  • “Surprizele se ițesc la fiecare pas (sau pagină), când te aștepți mai puțin, te aruncă de la agonie la extaz, îți pun răbdarea și imaginația la încercare.” — Adriana Bejgu, redactor și cititor

Charleston photographer, Charleston SC weddings, Charleston SC elopements, Engagement photos ideas, Boho engagement photographer, South Carolina Weddings, battery charleston sc, downtown charleston, reagan aleea photo, couple inspo, couple photoshoot, engagement photos

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s