Astăzi!

Astăzi, îmi voi acorda mai mult timp, voi fi mai atentă la nevoile mele, acum mai mult ca niciodată îmi voi aminti cine sunt, care mi-e scopul, de ce sunt aici, ce am de făcut, şi încotro să mă îndrept.

Astăzi îmi voi analiza viața, voi pune în balanță trăirile și ce am obținut în timp, îmi voi pune întrebări, de ce am ales experienţele care au apărut în calea mea…..de ce am alungat oameni, de ce am fost colecționară de trăiri încă neexperimentate, de ce am ales să adun lucruri și nu emoții……

Astăzi, promit să renunţ la nimicirea și sabotarea fericirii mele, voi îngădui unei noi experiențe să mă definească, voi alunga cu mătura gândurilor mele întunecate şi o să dau frâu liber armoniei vieții, voi pluti în deriva a tot ceea ce simt. Îmi voi trăi clipa!

Astăzi mă voi topi în dulceața răsăritului, voi alerga cu braţele deschise în iubirea nemărginită a Sinelui meu visător.Voi dezgheța zâmbetele, voi mirosi aroma a tot ce mă înconjoară. Voi pune suflet în tot ce voi face și îmi voi tatua iubirea pe sub piele. Voi radia!

 Astăzi, mă predau noii zile cu braţele deschise, accept ziua așa cum e, contemplu culorile unui nou început, a unui destin care se cere trăit, îmi dau frâu liber să fiu surprinsă și să uimesc la rândul meu. Permit fiecărei zile să mă surprindă şi să îmi hrănească cele mai profunde dorinţe ale sufletului meu, pentru că simt că am nevoie, simt că vreau să fiu alimentată cu mai bine.

 Astăzi, promit să îmi folosesc puterea de a-mi resuscita lumea mea interioară. În această zi poate mai mult ca în oricare alta, voi oferi celor din jurul meu ceea ce vreau să primesc din partea lor. Să dau fără a cere, să dăruiesc fără să am așteptări. Să prețuiesc. Să primesc!

Astăzi voi căuta căi pentru a iubi fiecare persoană pe care o voi întâlni. Mai mult sau mai puțin. Mai cu ardoare sau temperat. Mai focos sau mai mămos. Voi iubi pentru că știu că pot!

Astăzi voi clădi pacea în suflet și o voi transmite în rândurile mai sus spuse, voi avea gânduri prielnice, voi spune cuvinte liniștitoare şi mă voi ruga pentru pacea celor care încă trăiesc în haos, în deznădejde și în necunoaștere – inclusiv pentru mine. Voi striga ruga înțelepciunii!

Astăzi îi voi respecta pe toţi cei din jur şi pe toţi aceia care, din umbră, se străduiesc să facă din această lume un tot frumos, un loc al binelui, al îngăduinței, al cuviinței. Mă voi face părtașă la binele din această lume, voi respecta darurile naturii și voi renunța să judec, să condamn, să vorbesc cu nesăbuință. Voi aprecia ceea ce sunt atât eu cât și cei care mă înconjoară. Am încredere că ceea ce voi oferi lumii, se va întoarce la mine…

Astăzi închei ziua cu bine, pentru că-mi permit să sper la mai mult, la mai frumos, la mai divin. Acum, în acest minut valorific cuvântul, starea mea de bine și împart cu voi puritatea intenției mele………

Astăzi dăruiesc vorbe din suflet pentru suflete frumoase……..

polne kwiaty

Sursa foto: pinterest.com

5 gânduri despre „Astăzi!”

 1. Azi e ziua ta cumva ???
  De pui atât preț pe astăzi..
  Eu sper sa fie de astăzi înainte și în fiecare zi și La Mulți Ani !!!

  Prea gânduri adânci îți dorești pentru tine și pentru alții, ca să se rezume la un doar astăzi..
  De fapt tu nici nu poți să fi altfel decât ești tu acum, așa că de astăzi înainte să trăiești și să gândești la fel ca și până acum..

  Gânduri bune și din partea mea !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s