Când iubirile renasc….

Plouă, îmi udă geana și geamul, îmi spală amintirile și dorul, îmi inundă plăcerile iubirii și eu renasc. E ud, picură a nou și a curat, și a acel moment când totul renaște, când totul capătă strălucire, când totul parcă revine la normal. Și simt cum iubirea renaște….

De sub stratul grijilor, a goanei noastre pentru mai mult, vreau să simt mirosul dragostei, a emoțiilor trăite la maxim și a veseliei. Vreau ca slipirea din ochi să nu mai fie așa ștearsă. Vreau să nu mai fiu firavă în fața dezolanței, vreau să văd din ce în ce mai mulți oameni care se țin de mână, ca și cum nu și-ar mai da drumul vreodată. Vreau renaștere. M-am săturat de neiubire. Vreau să văd îmbrățișări sub copaci înfloriți, vreau să țin aproape de inimă florile unei iubiri ce crește, vreau un număr de doi, acei „doi” care completează un tot întreg într-un univers al culorilor și al frumosului. Vreau acompanierea păsărilor. Vreau tranziția unui fluture. Vreau unicitatea unui curcubeu. Vreau continuitatea unei iubiri!

Când iubirile renasc….. vedem sărutări furate și priviri pline de înțeles, buze umflate de dorințe și atingeri fugare. Când emoțiile se nasc cred că suntem cei mai frumoși oameni. Așadar, renaște-ți dragostea, ia-ți jumătatea de mână și cutreierați toate locurile ce vă amintesc de voi. În doi! Bucurați-vă de tot ce este frumos asemenea copiilor. Lăsați-vă purtați de valul iluziilor și a fluturilor în stomac.

Când iubirile renasc……lasă-l să îți ofere flori, iar tu oferă-i o îmbrățișare călduroasă. Și zâmbete o mulțime. Lasă-l să îți pună în suflet patima și pasiunea, iar tu sărută-l ca și cum ai fi așteptat de ani de zile s-o faci. Dăruiește-i calmul de care are nevoie și vulcanicele emoții atunci când ochii ți-o cer. Când iubirea din nou și din nou renaște, fiți tot ceea ce n-ați apucat să fiți – fiți cei mai buni prieteni, cei mai pasionali amanți, cei mai dedicați iubți, cei de care s-ar rușina poeții și cei care v-ar deseana cu culorile cele mai cenușii ale roșului aprins, pictorii. Doar fiți!

De azi, sau de mâine, renasc toate sentimentele pe care le purtați, pe care, până acum, le-ați ascuns, poate, de teamă ca cineva să nu vi le ia. Totul va fi rouă după ploaie dar și patimă după o noapte de dragoste, totul va fi floare între flori, mirosuri între cele mai destinse tentații, și dorințe, nesăbuite dar și netrăite încă, iar o dată cu un nou răsărit vom renaște și noi și voi, și toți cei care dăruiesc din dragoste pentru și în numele iubirii! 

Iubiți! Iubiți-vă! Dăruiți! Dăruiți-vă!

Casar a dois em Fernando de Noronha (). A Camila e o Breno resolveram dizer o tão sonhado "i do" nesse paraíso, só os dois.  Mas isso só foi possível, porque eles contaram com a ajuda das especialistas em #destinationwedding.

Sursa foto: pinterest.com

4 gânduri despre „Când iubirile renasc….”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s