Mi-a bătut treizeciu…..

Tocmai tremură inima-n mine de emoţie. Azi fac 30, și nici nu-mi vine a crede, și stau și-mi amintesc că pe la 10, doream să fiu la liceu, la liceu doream să termin facultatea, la 21 doream să ajung la treizeci, împlinită profesional și cu copii. Ce ironie. Am ajuns la 30!!!! Mda….azi mi-am luat majoratul …..la propriu!
Uite că au venit – anii frumoși, liniștiți, furtunoși, dar cu amintiri, da, developez pozele anilor în care mi-au fost dați pentru a avea alături părinți sănătoși și plini de omenie, cu un soț cosmos pe care l-am visat de mică, cu copii zglobii, ce se țin de mine ziua întreagă, cu prieteni potriviți lăsându-mi în urmă lecții, cu însuflețiri, cu dorințe și vise tumultoase, cu aspirații la mai mult și cu feerie…….
30 au venit fericiți, iar fericirea iubește spațiile primitoare și luminoase. Poate nu-i simt eu cum ar trebui, poate doar e o însemnare în calendar și în timp, însă cert e că nu-mi voi simți niciodată vârsta pentru că eu sunt și voi fi o împătimită a reînoirii, a copilăriilor, a junimii.

Mă caut prin gânduri și trag liniuțe, bifez și deschis paranteze, vreau să știu ce am făcut cu anul acesta, și ceilalți, dacă au fost cum am vrut, dacă am trăit ce mi-am dorit. Dacă trecerea a meritat…..Scad și adun prieteni, fapte, întâmplări…creez dorințe, împart zâmbete și vorbe de suflet. Socotelile din viața mea nu seamănă cu algebra învățată la școală. E mai frumoasă dar și întortocheată. Nu-mi pare rău, nu caut regrete, nu răscolesc dezamăgirile, nu simt anii, nu cerșesc minutele pierdute, am aripile deschise spre cer și forța de a trăi fericită. Cu zi de zi tot mai mult. Voi crea cât mai multă lumină, echilibru și căldură, căci în casa mea și sufletul meu vor intra doar persoanele care știu să se descalțe de negativism la intrare. E regulă…..
Nu mi-e greu să recunoasc că sunt o învingătoare, am sănătate, am o familie mare, am un vis și o țintă de atins. Ce-și mai poate dori un suflet de om….doar ani……zâmbete și iubire!!! Uite m-am împărtășit cu voi, simt o continuitate a sărbătoarei mele……uraa!

Balloon Garland, Rose Gold Balloon Garland, Rose Gold Balloon Arch, Hello 30, 30th Birthday, Rose Gold 30, Thirty AF Party, Rose Gold Latex

Sursa foto: pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

37 de gânduri despre „Mi-a bătut treizeciu…..”

 1. La Multi Ani, Cristina! Stele de fericire si bucurie sa te insoteasca in viata si clipa de clipa sa pastrezi in suflet un cer senin, un cer plin de binecuvantare, pace si incredere in tine. Te imbratisez cu drag! Sa a o zi minunata 🙂

  Apreciază

 2. Eeee Cristinuco, cine-i cel mai fericit și răsfățat om din lume ??? :)))

  Îți doresc Din Tot Sufletul, Sănătate, Fericire și un Călduros
  La Mulți Ani !!!

  Ps. O vârstă foarte frumoasă !
  Mi-a plăcut tabloul vieții tale descris de tine !
  Ăștia-s oamenii care îmi plac mie, oamenii care traiesc și se bucură de fiecare moment al vieții, fără să aștepte cu mâinile în sân trecerea timpului.

  Distracție Plăcută !!!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s