Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Demonul ucis”

Pentru început aș vrea să adaug că am creat o dependență legată de autoarea Anne K. Joy, de ce?…. deoarece cărțile ei dau o notă de relaxare, în ele găsești oaza de plăcere cât și fluturii în stomac care îți redau din nou și din nou o stare de bucurie literară. Poate n-o fi o autoare extrem de cunoscută, însă mie îmi place stilul ei neobosit de a scrie, și aș putea doar să o încurajez să continue tot așa, pentru că pe mine m-a impresionat deja.

Imagini pentru demonul ucis carte

A doua carte a seriei „Demonii” este la fel de cuceritoare ca și prima, cea a Jessicăi și Ian, în istoria lor a „Demonilor iubirii „, prezenta, „Demonul ucis” este mai complexă, mai plină de intrigă și totodată învăluită de iubire, prietenie, respect și devotament. Dar să încep cu începutul….

Încă din prima cartea se subînțelege o continuitate a unei noi povești ce va avea să se nască din relația Ceciliei cu Matthew Anderson, prietenul cel mai bun a fratelui acesteia. Tânăra noastră e ca o furtună ce împrăștie atenție și prietenie, iar subtil primește câteva subînțelesuri de la prietena și cumnata sa precum Matt este amorezat de aceasta și că nici ea nu e prea departe de a arde în agonia emoțiilor. Până la urmă ajung să formeze un cuplu mult prea frumos. Ce și-ar mai dori o femeie, mai ales că are alături bărbatul perfect, iar dragostea dintre ei este mai aprinsă ca niciodată. Urmează să se căsătorească, dar secretul pe care toţi îl ascund le-ar putea da lumea peste cap. Despre ce ar fi oare?

Matthew Anderson este bulversat de „noutățile” viitoarei sale soții dar și aceasta își crează din suferință un refugiu, ajung să se distanțeze, iar noua lor stare nu le face bine deloc, mai pui că după puțin timp de la nuntă, Cecilia suferă un accident care îi aduce noi noutăți, noi prietenii, noi începuturi dar și suferințe cu nemiluita. Totul scapă de sub control, și poate fi prea târziu pentru ei; crima, acuzațiile, , frământările interioare, suspansul curge la maxim, și dovezile ce îl încriminează pe Matt, totul duce la niște promisiuni cu divinitatea care rupe firul conjugal a Ceciliei. Oare asta îl va salva pe Matt? Rămâne să aflați, ca mici fărâme vă pot sufla că ceva sau „cineva” îi va arăta dacă există sau nu dragoste adevărată între ei, îi va destăinui prin vise legăturile neașteptate, moștenirile genetice, un trecut și un viitor mult prea consistent care sper că-l voi afla citind următoarea carte. Cert e că acolo voi afla a cui este copilul cu care se încheie cartea cu numărul doi……..dar cumva intuiesc!

Recomand romanul cu cea mai mare plăcere, dar vă asigur pentru a fi miere literară este nevoie să vă luați întreaga serie…..lectură plăcută în cazul în care v-am trezit interesul!!!

〽️Rumi☆°.*•.° on Twitter: "leave me in your mind… "Sursa foto: pinterest.com

Un gând despre „Citind-o pe Anne K. Joy. Cartea „Demonul ucis””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s