Ești ceea ce faci azi, nu ceea ce spui că vei face într-o zi…

Odată ce te îndepărtezi puțin de tot ce e negativ în viața ta, de tot ce înseamnă deziluzii și vise deșarte începi să vezi lucrurile altfel. Vezi culoare și acolo unde furtunile au adus ceața, vezi plăcerea și în picăturile de ploaie și vezi liniștea chiar și acolo unde se dezlănțuie și cele mai crâncene gânduri. Vezi pacea! Oricât de mare ar fi greutatea, singurătatea și prețul cerut contează modul în care tu reușești să o porți, să o duci, să o valorifici. Tu dai nota. Tu controlezi modul în care privești viața, tu hotărăști binele sau răul pe care îl faci, tu ești cel care dai sau nu frâu liber felului de a fi a lucrurilor și a pasajelor prin care treci. Tu ești propriul tău făuritor. Nu poți culege roadele bune dacă nu le-ai semănat și nu te-ai îngrijit de ele. Nu poți cere dacă nu ai dat. Nu poți pretinde dacă nu ai contribuit. Nu poți avea dacă nu ai pus ceva acolo. Dacă alegi în continuare să gândești negativ, vei găsi motive să nu faci nimic. Dacă alegi să nu faci nimic azi, mâine poate nici nu va mai fi. Dacă pretinzi că faci, atunci fă, acum, fără rețineri și vorbe mari, fără valurile unor laude deșarte, doar acționează. Ce te costă? Dacă alegi calea succesului, a faptelor neamânate vei găsi și motive de a merge mai departe cu zâmbetul pe față, vei înțelege că Tu acum contezi, că Tu ești parte și părtaș la ceea ce ți se întâmplă, doar Tu, și nimeni altul.

Ești ceea ce faci azi, nu ceea ce spui că vei face într-o zi….iar astăzi vreau să iubesc mai mult ca ieri, să dau frâu liber creației, spiritului meu copilăros și a zburdălniciei. Azi vreau să zâmbesc mai mult ca niciodată, din inimă și fără să-mi pese că arăt bizar. Azi vreau să mă bucur de viaţă aşa cum n-am mai făcut-o până acum. Pentru că merit, de fapt toți o merită. Doar avem o singură viață, și încă nu am înțeles. Deci, trăiți-vă clipa, azi și nu mâine…și nu într-o zi…..și mai vreau să dedic oamenilor tot ce pot eu mai bun, să împart bucăți de suflet pentru că-mi permit să desenez zâmbete pe chipuri. Vreau bucurii!
Azi vreau să fiu o persoană care dăruieşte energii pozitive, cuvinte calde, îmbrățișări și urări de bine, și nu doar azi…..și mâine, și în oricare zi. Azi vrea să mulțumesc celor care mi s-au ivit în cale și au rămas în inima mea. Azi vreau să spun te iubesc, te apreciez și mă bucur. Azi vreau să fiu recunoscătoare şi pentru cel mai mic detaliu al vieţii mele, pentru că prin simplu fapt că scriu deja ajung mai aproape de inimi care se caută și se apreciază. Azi vreau să-mi trăiesc ziua şi să-mi iubesc viața. Azi vreau să-mi ador dragostea și să-mi cuprind copii. Azi vreau să-mi știu căminul cald și să mă regăsesc în oaza mea de suflet. Azi vreau continuitate pentru mâine și dorințe noi pentru a urma ce o să-mi ghideze clipa de acum…..azi vreau soare…. în geam, în casă și în suflet!!!

Let It Go, Girl: Grudges, Frenemies, and When It’s Time to Put the Drama to RestSursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s