Te observ pe furiș…

Te observ pe furiș,  îți admir curajul, puterea și liniile feței. Te văd, și parcă nu-mi vine a crede cum, de unde s-a pornit focul ce arde și acum în noi. De unde s-a început reveria. Și parcă mai ieri erai în visele mele, acel care îmi încălzeai visarea și îmi dădeai speranțe că acolo undeva departe vei veni, vei face parte din universul meu. Te observ și îți analizez purtare, romantic dar foarte puțin, dornic de aventură însă pe alocuri reținut, purtat în vraja naturii dar dornic de confort, absorbit de oaza liniștii dar mereu în căutarea de cuvinte. Uneori prea trist, dar asta ți-e firea, uneori prea serios, dar asta ți-e vocația, zâmbitor uneori iar pentru mine asta e toată viața.

Prefer să te observ de departe, să-ți absorb parfumul, masculinitatea și să mă bucur. Da, sunt încântată de aura ci-o emanăm, de echilibrul ce ne unește dar și diferențele care se completează într-o manieră lejeră. De ansamblul de culori pe care-l formăm, de cromatica ci-o lăsăm în urmă, de povestea ci-o construim, de viață. Nu aș putea dori altceva, sau pe alt cineva, nu, tu însemni totul și mai mult de atât, ție și doar ție îți pot dărui iubire din iubire și emoții din suflet.

Din răcoarea dimineții eu simt doar mângâierile tale, din ceața ce se lasă din toamna fugară eu văd doar doi ochi pe care i-aș vrea de oriunde, doar să mă privescă, doar să mă admire, din stropii încă nehotărâți eu palpez doar săruturile ce le simt încă umede pe corp, și te observ pe furiș cum mă furi cu privirea, precum ai vrea să mă întipărești pe retină. Și răsăritul, acel care ne dansează linii ale mișcărilor la unisor, cel care ne vestește că suntem aici mai mult ca niciodată, mai goi de inhibiții și mai plini de emoții. Atâtea artificii leneșe se perindă în cearșafurile moi. Atâtea valuri. Și ne reîntâlnim într-o respirație și într-un murmur. Ne căutăm din priviri pentru a ne trăi și a ne scrie soarta. Pentru a ne uni mersul și a ne povesti bucuriile și desăvârșirele, doar în doi…două priviri.

so romantic - i want a picture like this :)Sursa foto: pinterest.com

3 gânduri despre „Te observ pe furiș…”

 1. ce declaratie simtita!
  simtita pana in adancuri!
  adancuri necunoscute pana la el!
  el, cel ce a trezit in tine frumosul si dorinta!
  dorinta de suflul lui, de inima lui!
  inima ce bate acum la unison cu a ta.
  ferice de tine!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s