Iubesc iubirea ta mie!

Iubesc iubirea ta, de azi și de mâine, de acum și de cea din viitor, ador emoția ce mi-o dai, în fiecare zi fără vreun motiv anume, doar așa… pur și simplu pentru că ești! Pentru că poți! Pentru că-mi spui că merit. Și să știi scump suflet, drag om, falnic bărbat, te iubesc cu fiece zi mai mult, mai înflăcărat, și îți spun cu drag și de ce, iubesc iubirea ta mie pentru că îmi oferi cel mai cald zâmbet atunci când totul în jur se prăbușește. Mă faci să uit de nori negri și-mi aduci un curcubeu în suflet, îmi dai aripi fără să depui efort, mă înalți fără să conștientizezi. Te iubesc pentru că mă iubești, mă accepți și în zilele mele proaste, atunci când sunt ciufulită și cu proastă dispoziție, chiar și atunci când te gonesc în nevoia de a fi singură. Când nu sunt cea mai caldă persoană, ci dimpotrivă, sunt de neînțeles, iar tu ca cea mai înțelegătoare persoană mă primești în brațele tale. Te iubesc pentru felul tău unic de a fi! Cald și cu bune maniere. Blând la suflet și priceput la toate. Pentru că deși nu îți dai seama, zilnic găsesc în tine un lucru nou pe care vreau să-l cunosc și mai mult… și mai intens. Te iubesc pentru că știi cum să-mi vorbești, cum să mă dirijezi spre bine, cum să te comporți, cum să mă alini, și să mă alinți, cum să îmi arăți iubirea atât de firesc și fără retușuri. Aș zice ca de modă veche, dar să știi că anume asta m-a cucerit.

Iubesc iubirea ta mie pentru că o simt sinceră, pentru că nu o duci în culmile noului încercând să fii ca alții, tu ești tu, iar pentru mine e tot ce am nevoie, apreciez că nu te prefaci, nu te ascunzi, ești pur și simplu un om atât de frumos și sincer! Și sunt mândră de noi! Te iubesc pentru că ai alerga din alt capăt de oraș doar pentru a-mi fi alături, pentru a mă ști în regulă, sau a mă ajuta. Ești mai mult decât crezi, sau poate știi, cer e că te văd un prieten de nădejde, un om de suflet, un soț de invidiat, un tată minunat, și formăm în viziunea mea o echipă  perfectă! Doamne, câte am mai realizat, și încă câte vom mai face…. Te iubesc pentru că suntem diferiți și ne completăm, avem atâtea divergențe intelectuale pe care ar trebui să le punem într-o carte. Avem propria noastră poveste pe care o scriem zi de zi, și nu aș șterge nimic din fila vieții noastre. Te iubesc pentru că transformi o zi banală într-una cu totul specială! Că colorezi o oră cum n-am mai ornat o zi, ești tot și poate mai mult de atât. Și încă ceva, cu tine timpul trece la fugă. Piesa mea de puzzle! Și aș mai scrie, aș mai îndruga verzi și uscate, și nu mi-ar ajunge o hârtie, nici o oră, și poate nici o viață pentru a-mi descrie emoțiile într-o coerență exactă, pentru că iubirea mea pentru tine e nebunie, iar cuvintele devin prea puține, prea incerte, prea nesigure, versurile prea neterminate, și înțelesurile întortocheate. Doar un lucru vreau să adaug, îi mulțumesc universului pentru tine, pentru noi și pentru iubirea ce mi-o porți mie!!!

#ideas for the photo AlinijTOP instagram: @not_privat_g #drawings #art #artdrawingssketchesSursa foto: pinterest.com

7 gânduri despre „Iubesc iubirea ta mie!”

 1. CRISTINA, tu nu ești de pe planeta asta! De unde ai venit pe planeta asta? Sigur nu poate exista un astfel de fericit despre care vorbești acum pe planetă. Este o amintire a ta de pe planeta de unde ai venit sau îți dorești un astfel de fericit să semene cu cei de pe planeta de unde ai venit tu. Sau ați venit amândoi de pe aceeași planetă și atunci e posibil.
  Tot ce spui tu nu cred că poate fi posibil pe planeta asta cu băștinași planetari!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Cu siguranță Universul v-a găsit și va pus ACUM în acest paradis numit Pământ, pentru a fi un exemplu viu pentru mulți băștinași planetari. Să fiți veșnic fericiți și binecuvântați, oameni veniți din stele!

    Apreciat de 1 persoană

 2. Bravo! Pari de pe altă planetă, cum se mira Teo Man, pentru că ne-am dezvățat să mai credem în iubire. Și e paradoxal câtă vreme suntem născuți din ea, înconjurați de ea, și ne este unic scop în lume. Dumnezeu însuși s-a întrupat din iubire pentru noi și ne-a ținut predici despre aceasta, explicând că toate legile de mai înainte se circumscriu acesteia, celei mai importante, Legea Iubirii. Unii nu știm s-o mai vedem, altora ni se pare ceva atât de firesc, ca aerul pe care îl respirăm, că nu-i mai dăm atenție. Când ea, iubirea, este la fel de vitală. Și este frumos. da! Este bine să facem o declarație iubitului sau iubitei. Să nu zicem: „lasă că știe el/ea” Poate că știe desigur, dar cât de bine este să o audă. Din nou și din nou… Iubitul tău este un om fericit! Și tu! (S-o ție) așa, cu tine alături!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: