În fiecare zi îmi este dor!

În fiecare zi îmi este dor de emoție sinceră, de ochi sclipitori și riduri provocate de zâmbete. Mi-e dor să râd ca un copil în plin joc. Mi-e dor să zbor ca o pasăre liberă în înaltul cerului. Mi-e dor de visuri ce nu le pot ajunge din urmă. Mi-e dor să iubesc la maxim și din toată inima. Mi-e dor de prietenii și nu promise, ci din celea care te fac să plângi de fericire, de adevăruri, de încurajările venite la timpul potrivit și îmbrățișări fără motiv. Mi-e dor de aprecierile ce ridică , de susțineri ce valorifică, de încurajări ce înalță și de bunătatea găsită printre cuvinte și mai ales prin fapte. Mi-e dor de emoţia simţită în căldura unei voci și de mesajul de la capătul firului.

În fiecare zi mi-e dor de mine, cea care am fost în plină adolescență, o ea care visa sub soare scriind versuri la greu în timp cel asculta pe Puccini sau pe Mozart, cea care se desfăta sub trilul lui Pavarotti, cel care îmi ridica coardele simțirii încă din vârstă fragedă. Mi-e dor de ceea ce poate nu am ajuns să fiu, fiind pierdută printre impresiile celorlalţi şi nu mai ştiu dacă mai sunt un om atât de bun cum mă ştiam a fi. Mi-e dor de rapiditatea ce-mi conferea muza scrierii, acum stau și contemplu, atunci doar scriam, atunci parcă altfel trăiam.

În fiecare zi mi-e dor să şi pot, nu doar să vreau. Mi-e dor să şi am, nu doar să sper. Mi-e dor să şi primesc, nu doar să dau. Mi-e dor să pășesc nu doar să plutesc. Mi-e dor să vorbesc, nu doar să gândesc. Mi-e dor de liniștea sufletească nu numai de zbuciumul existențial. Mi-e dor să trăiesc, așa, adevărat și nu doar să fiu o parte a acestei lumi atât de mari. Mi-e dor să cred. Mi-e dor să aud. Mi-e dor să ascult. Mi-e dor să ating. Mi-e dor să simt. Mi-e dor de magie.

În fiecare zi îmi este  dor… de cea din trecut și de cea ce voi urma să fiu….

Purple Soul – Le cose materiali permettono la vita; la Poesia nutre lo spirito. (G. Pannia)

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „În fiecare zi îmi este dor!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s