Citind-o pe Rodica Mijaiche. Cartea „J&C. Pasiune în dans”

Spre marele meu noroc am cunoscut de recent o autoare care m-a încântat la propriu. Cărțile ei sunt ca miere pe suflet chiar dacă printre rânduri sunt povești ce crează suspine. Am înțeles că atunci când spun Rodica Mijaiche, spun povești ce te zguduie, îmbinate cu căldură, iubire și pasiune, sentimente frumoase și puternice. Am aflat dintr-o recomandare despre această autoare încântătoare, iar acum citindu-i Seria Pasiuni îmi dau sema că nu mă pot opri aici, deoarece dânsa mai are câteva cărți pe care încă nu le am. Urmează….

Imagini pentru J & C Pasiune în dans de Rodica Mijaiche

Acest volum ne prezintă viața personajelor după 6 ani de la tragedia din Italia. Alyssa a pierdut sarcina din cauza lui Price, contabilul soțului ei, o tragedie care îi marchează pe toți. Aici îi găsim pe toți trecuți prin tansformările vieții, însă totuși demonii trecutului îi bântuie pe fiecare într-o manieră sau alta. Însă acțiunea o conturează pe Clarice Parker, nepoata unuia dintre cei mai puternici și influenți oameni din New York, Alexander Chase. Tânăra trece prin transformări vizibile, nu mai e copila care se băga în toate relele din nevoia de a atrage atenția asupra sa, acum e o tânără care visează să devină o balerină cunoscută și ca numele ei să răsune pe scena teatrului de pe Broadway. Și depune maxim efort. Singurul impediment este nelipsitul ei paznic, Joshua, un maniac al controlului, copia fidelă a unchiului ei, care-i urmărește fiecare pas ca un vultur, dar totuși un bărbat pentru care își simte inima pulsând la maxim.

“Îl privesc de câteva minute bune pe Joshua și aceeași senzație îmi dă târcoale. Căldură prin membre și panica ascunsă adânc în măruntaie. Parcă sunt atrasă spre el și ceva mă reține, trăgându-mă înapoi.”

Pe lângă povestea celor doi se derulează fugitiv și mai accelerat povestea lui Lys și Alexander. Clarice stă cu ei în casă, așa că fiecare își își spune punctul său de vedere, se perindă o privire amplă asupra vieții tinerilor noștri ce așteaptă un copil… o fetiță, rodul iubirii lor sincere! Însă cum totul nu poate fi flori și parfum într-o lume în care banii sunt piesa de schimb, apare în peisaj o umbră a trecutului, Mark Jenner și Andy Gill, o dungă a nesiguranțelor și pericolului. Mesaje ciudate. Frica pândește la orice colț. Iar secretele își iau asaltul. Totul este împletit în nuanțele unor emoții explozive manifestate de cei doi, doi încăpăținați, Clarice și Joshua.

Însă pericolul ce pândește din umbră îi va face pe cei doi să-și unească forțele și să pornească într-o goană nebună în suburbiile New York-ului, unde secrete ce ar fi trebuit să rămână ascunse, ies la suprafață. Răpirea lui Clarice de către Andy Gill, apoi a lui Lys, evadarea lui Clarice, frustrările ies la iveală și emoțiile care țin cititorul cu sufletul la gură; toate acestea fac paginile să zboare, nu mai pui că apar personaje noi, chipuri familiare a unor tăceri îngropate. Cel mai mult m-a intrigat finalul cărții… oare Sarah Jenner este eroina următorului volum?, oare va fi un va urma…

@couple Couple En couple Amour Amoureux Love Heureux Bonheur

Sursa foto: pinterest.com

 

Un gând despre „Citind-o pe Rodica Mijaiche. Cartea „J&C. Pasiune în dans””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s