Vis de Crăciun…..

Un vis de Crăciun este o feerie trimisă ca parte a sărbătorii tradiționale a Crăciunului cu scopul de a transmite o gamă de sentimente legate de Crăciun și de sezonul de sărbători de iarnă…..o descărcare a ceea ce înseamnă bucurie spuse în mii de luminițe în noapte…. Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de visare continuă, în numele a tot ce ne dăruiește plăcere, bucurie, plenitudine, teatralitate și emoție. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti acel vis de copil fiind în brațele mamei cântând colinde, într-o pace binemeritată şi bunăvoinţă clerică, să oferi, din plin, compasiune, un zâmbet sincer și o îndrumare la consens!

Visele de Crăciun sunt de obicei ceea ce vrem în copilărie transpuse în adultul încă necopt, în sufletul cela care tânjește la culoare și magie. Semnificația Crăciunului pentru mine, fie că este vorba de sensul tradiţional sau de cel modern, fie că e pe 25, stilul nou, sau cel vechi cu care am copilărit, pe 7 ianuarie, este foarte simplă: a-i iubi pe ceilalţi. Să fac din dar o tradiție. Poate să ţes un val de nostalgii în jurul meu din dorul nesătul de familie și cei apropiați. Și pe lângă visele mele iernatice, Crăciunul este sărbătoarea și rugăciunea mea pentru a-mi aduce aminte încă o dată pe cine iubesc, cui îi sunt recunoscătoare, și pentru cine să mă rog în diminețile pustii.

Un vis de Crăciun e mistica și povestea lucrată cu atâta migală de-a lundul secolelor în numele aprinderii focului ospitalităţii în casă şi cel al dragostei în inimi. Este poate singura perioadă a anului când oamenii își pot urma propriile impulsuri și își pot exprima propriile sentimente, fără rețineri, urmați de instictele de a procrea bucurii din cele mai mici gesturi. Pe scurt, Crăciunul este șansa de a fi noi înșine într-o manieră dezinvoltă, fără constrângeri și fără frica de a nu fi ca toți în memoria păstrării amintirii inocenței noastre. Crăciunul este ziua care ţine tot timpul laolaltă!

Example of amazing christmas decorations apartment that will amaze your 8

Sursa foto: pinterest.com

2 gânduri despre „Vis de Crăciun…..”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s