Pentru Ea!

Pentru ea părea că nimic nu este imposibil, era un tumul de culori și un infinit de explozii, doar ea este capabilă să manifeste emoții cât Universul de mari, să producă dezastre și în tine și în ea. După cum spunea Emil Cioran femeia este … muzică rătăcită în carne! Doar ea ajunge acolo unde îți sunt cele mai tainice secrete, doar ea poate atinge cele mai sacre plăceri, doar ea și pentru ea s-au ridicat temple și s-au contopit cerul cu pământul.

Pentru ea nu au existat niciodată alte călătorii și alte cărări decât cele ale căror susur se găsesc în inimă, căile fără sufletism o lăsă indiferentă… ea simte cu toți porii și asta toți o știu, ea percepe că iubirea e o energie superioară cunoașterii şi nu vrea să aducă spiritualului existențial decât un omagiu că există… prin ea și prin tot ce înseamnă termenul de „femeie”! Însă farmecul este să trăiască viața pe valul plăcerilor lumești în numele tuturor muzelor de peste ani, să fie „o una” ce cuprinde avalanșa frumuseților nepământești, a acelor ce simtă cu inima… prin priviri și zâmbete! Alchimia fără femeie… nu există.

Şi totuşi FEMEIA…  … rămâne un MISTER şi cred că acolo este locul desăvârşirii ei.
Aşa călătoreşte ea… în lume, în dăruire, în propriile incertitudini şi enigme…asta e alura ei nepământeană. Singura provocare pe care şi-o atribuie e ca să meargă mereu până la capăt… În pofida tututror neastâmpărărilor. A declinului, a ciclului vieții și al constrângerilor fugare. Ea e o fantasmă în visurile oricărui bărbat, e o apariție ce nici o dată nu va fi lăsată în întunecimea vremurilor, nici atunci și nici acum. Ea va fi întotdeauna în căutările ei prin epuizare poetică pentru a face ca natura să-i fie părtașă. Pentru ea nimic nu e imposibil, nici extenuarea, nici neînțelegerea nu vor reuși s-o întoarcă din drumul său… Nimeni nu îndrăznește să-i schimbe intenţiile… pentru că doar ea înţelege că cel mai frumos şi fascinant este începutul și sensul drumului ei… de la sine către tot ce înseamnă procreare…. Ea nu trăieşte în timp… ea „colecţionează” momente…clipe, fantasme și adevăruri lirice!

Why it’s Okay to Ride Waves and Make them

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s