Astăzi spun Mulțumesc pentru Tot!

Suntem niște consumatori de înaltă speță, am ajuns să cerem și să nu dăm, să fim dominanți și plini de noi. Pe unii chiar și în rugăciuni sau relații îi aud cum cer, cerșesc, se îndoaie în „a vrea” mereu și întotdeauna. Însă câți dintre noi se trezesc dimineața și pur și simplu „mulțumesc” universului pentru noua zi, câți spun aceast cuvânt „magic” apropiaților, celor ce le-au fost alături la bine și la greu? Sau se trece cu vederea așa ușor….

Și haideți să nu uităm că fiecare zi este pentru noi oamenii un dar pe care l-am primit să-l cinstim, să-l prețuim și pur și simplu să-l trăim la intensitate. Și nu putem să fim chiar atât de tari de fire și să nu mulțumim lui Dumnezeu, universului sau oamenilor cu care ne-am înconjurat pentru fiecare zi în care pur și simplu deschidem ochii, pentru reîntregire, pentru posibilități o mie pentru a fi iar dacă mai ești și sănătos e o adevărată minune care se merită valorificată.

Eu astăzi mulțumesc spun la toți, pentru puterea de a înainta și de a vedea lumina zilei, le mulțumesc oamenilor frumoși și sinceri care s-au strecurat în viața mea dar au fost și curajoși să rămână, pentru cei care m-au părăsit pentru că așa a fost să fie și pentru cei care mi-au oferit morale adânci, mă închin celor care m-au iubit necondiționat chiar și atunci când eu mă vedeam o pasăre pierdută în zare, mulțumesc pentru oameni dar și pentru oportunitățile descoperite! Mulţumesc pentru dovezile de iubire, dar și pentru dragostea ce a născut curaj și continuitate.

Mulțumesc Domnului pentru încercările care m-au făcut mai înțeleaptă, pentru căderile care m-au învățat să mă ridic voinicește, pentru testele care au fost și care probabil o să mai apară, pentru luptele care m-au înfrânt pentru ca să mă renasc ca o pasărea Phoenix, din cenușă pentru a conștientiza ceea ce de fapt sunt, ceea ce știu și ceea ce pot schimba prin viață. 

Astăzi mulțumesc pentru libertatea în care m-am născut, pentru posibilitățile multiple, pentru ploaie, pentru soare, pentru creație. Și nu sunt un om al cuvintelor mari, sunt o simplă tocitoare al emoțiilor de suflet care încearcă să-și închege gândurile pentru a mulțumi în stânga și în dreapta pentru norocul de a fi prezentă pe acest pământ, alături de oameni frumoși cu suflete calde, alături de creație și creatori. Așadar, înainte de a cere orice lucru cât de mic, să nu uităm în primul rând să mulțumim pentru toate lucrurile pe care deja le avem și de care uneori poate nici nu ne facem vrednici. Și trebuie să conștientizăm că un „mulţumesc” reflectă recunoştinţă, înclinație spre bine, respect, dăruire, comuniune, preţuire și nimic din toate acestea nu trebuie să existe unilateral…..

Vă mulțumesc oameni frumoși…

A book/a bunch of flowers/a cup of tea/a group of friends [Perfect afternoon]Sursa foto: pinterest.com

22 de gânduri despre „Astăzi spun Mulțumesc pentru Tot!”

 1. Eu îți Mulțumesc Cristinuțo pentru cuvintele, gandurile și motivațiile tale. In același timp MULȚUMESC Divinului că există pe lumea asta oameni așa frumoși ca tine pentru care merită să trăiești.. 🤗
  O zi de Joi frumoasă îți doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Având timpul dăruit în al nostru destin
  Şi respirând cu sufletul fin
  Avem de dăruit fiecare prezent
  Din al unicului moment.
  Privirea o lăsăm să urce
  Gândirea are să descurce
  Tot ce în inimă se respiră
  Iar…Universul o inspiră !!!
  Suntem ai clipei nemurire
  Fiecare dăruind din sensibila fire…
  Avem întâlniri profunde
  Cu ale dansului unde.
  Sănătoase să vă fie împlinirile
  Şi tainice descoperirile !!!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Cu respect…
    Întotdeauna scrisul e direct !

    Având o gândire inovatoare
    Versul are o nuanță covârșitoare
    Din a sufletului zburare
    Şi a inimii vibrare !
    Seară plină de povestiri concrete
    Şi visări cu esențiale aspecte !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s