Cartea „În căutarea lui Nemo”

Astăzi am pornit ziua cu Nemo, un peștișor drăguț în căutarea aventurilor mari. O cărțullie care ne-a prins în culmea curiozității și a zâmbetelor în urma lecturării. Și încă o dată m-am convins de faptul că creatorii filmelor și poveștilor Disney sunt geniali, doar ei pot țese o aventură hilară, care ne va purta în incredibila lume subacvatică din zona Marii Bariere de Corali a Australiei înconjurați de peștișori multicolori și acțiune la maxim.

O scurtă descriere a cărții: în adâncurile Marii Bariere de Corali, Marlin, un pește-clovn foarte grijuliu, pleacă într-o călătorie foarte riscantă atunci când fiul sau, Nemo, ajunge să fie capturat de un scafandru. Împreună cu Dory, buna lui prietena, un pește-chirurg albastru, pornesc într-o călătorie de proporții epice, în care întâlnesc rechini vegetarieni, broaște țestoase care fac surf, meduze hipnotice și pescaruși flămânzi!

Aventura conturează o prietenie specială a tatălui lui Nemo cu Dory, care însă suferă de pierderea memoriei pe termen scurt, iar asta complică într-un mod amuzant lucrurile. Ca să ajungă la Nemo, cei doi au de înfruntat pericole nebănuite. În tot acest timp, nici Nemo nu se lasă mai prejos şi încearcă prin toate mijloacele să se întoarcă acasă. Şi tatăl, şi fiul trec prin peripeţii captivante pentru a se regăsi şi a fi împreună.
Marlin va avea parte de o serie de pericole și de întâlniri cu personaje memorabile. Toate acestea într-o aventură minunată – În căutarea lui Nemo!

Și fimul acestei povești e extrem de atractiv. În căutarea lui Nemo (engleză Finding Nemo) este un film de animație CGI, produs de Pixar Animation Studios, regizat de Andrew Stanton și Lee Unkrich și lansat de Walt Disney Pictures și Buena Vista Distribution pe 30 mai 2003 în Statele Unite. Premiera românească a avut loc la 28 noiembrie 2003, în varianta subtitrată. Stilul revoluționar al animației „În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo” oferă suprema experiență de vizionare. Doldora de râsete și încărcat de emoții, În căutarea lui Nemo este un film pe care îl veți urmări în repetate rânduri!

Sursa foto:pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s