Cartea „Povestea Jucăriilor”

Cum am ales o poveste pe zi de fetițe și una de băieței, acum voi descrie cărțulia alesă de fiul meu, și mai exact „Povestea Jucăriilor”, o adevărată aventură mega-fantastică care ne-a ținut în priză.

Ce s-ar întâmpla dacă jucăriile ar prinde viață atunci când oamenii nu le-ar vedea? Vă spun eu, s-ar începe o poveste ce ar fi incitantă și plină de distracții nebănuite! Iar această cărțulie le are pe toate și mai mult de atât…

Povestea îl are ca erou principal pe Woody, o păpușă-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băiețel pe nume Andy, câștigând astfel statutul de jucărie preferată și devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării. Din nefericire, autoritatea îi este amenințată de Buzz Lightyear, cosmonautul, care din momentul în care intră în camera lui Andy încearcă să instaureze o nouă ordine. În afară de faptul că nu-l poate înghiți pe cowboy, Buzz are pretenția că este real.

Cei doi se suportă cu greu, dar, într-o zi, când ajung la capătul răbdărilor, se iau la bătaie. În timpul confruntării, Buzz cade pe fereastră. Woody este acuzat de toate jucăriile ca l-a ucis și, vinovat, pornește degrabă în căutarea lui.

Însă odată ieșiți din casă, cei doi vor trece prin tot felul de peripeții, căci drumul de întoarcere este mult mai greu. În ciuda diferențelor, cei doi își unesc forțele pentru a regăsi drumul spre camera lui Andy și a înfrunta toate piedicile, descoperind astfel și mirajul unei frumoase prietenii.

Finalul este unul drăguț, copii au învățat că și jucăriile pot avea prieteni, că pot ajuta, că pot duce lipsa cuiva, că pot suferi și pot simți ce e aceea iubirea și prietenia adevărată, că pot avea curaj dar și frică, că pot trece prin orice doar împreună. Vă îndemn să citiți această cărticică, copii mei au rămas mulțumiți și dornici de a vedea și filmulețul…. deci, va urma!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s