Cartea „Clopoțica”

Astăzi este despre prințese, despre sclipici și povești de colecție. Iar cum în casă avem tot felul de cărți despre prințese nu am putut trece cu vedere și de povestea Clopoțicăi. Acea zânuță născută din zâmbetele unui copil….

Uneori când un copilaș gângurește pentru prima oară, se naște o zână ….
Povestea începe cu o scânteiere micuță, ce pornește dintr-un râset de copil și călătorește din Londra până pe tărâmul magic al zânelor. Iar acolo din feeria bucuriei sincere se nasc micile zâne pregătite să dăruiască din magia lor.


Iar una dintre acele mici scânteieri a unui copil gânguitor și fericit va deveni Clopoțica, o zână mică, dar cu harul meșteșugului, care adoră provocările și aventura. Ea sosește atunci când toată lumea se pregătește pentru primavară. Iar unicitatea ei este remarcată chiar din primele clipe. Prin felul ei liber de a fi, de a confecționa lucruri, de a fi mai aproape de oameni decât oricare zână această mică Clopoțică sfidează cât de cât regulile micii sale comunități, însă pe parcurs este primită altfel, este apreciată la justa valoare și într-un final salvează primăvara! O eroină … mică și sclipitoare, cum o numește pitica mea!

V-ați întrebat vreodată cum de capătă natura acea strălucire – cine îi conferă lumina și culoare, pe masură ce anotimpurile vin și pleacă? Pătrundeți într-un ținut al aventurilor și al misterului, căci Clopoțica / Tinker Bell și cele mai bune prietene ale sale, alte patru zâne, transformă iarna în primavară și, ajutate de credință, încredere și un strop de praf de zâne, află cât de important este să îți fii credincios ție însuți. Alături de Clopoțica reușim să percepem o altă lume care nu ne este accesibilă nouă. Clopoțica ne ajută să înțelegem și să medităm asupra sinelui ca la un punct culminant care poate schimba direcția și care poate reuși absolut tot cu puțină perseverență și imaginație. Acest personaj este interesant prin spiritul său dinamic și imaginație. Deci, ce-mi rămâne să vă zic, vă îndemn la lectură, ve-ți putea găsi aici micile și marile aventuri ale unei încăpățânate zâne care vrea să facă multe multe lucuri folositoare, e despre cea care diferența o face unică, cea care din ceva nefolositor face mici bijuterii unice, o reparatoare în plină creativitate! O lecturare atât de simpatică…. o plăcere nu alta!

Sursa foto: pinterest.com

 

Un gând despre „Cartea „Clopoțica””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s