Enciclopedie. Păsările!

Astăzi ne-am delectat cu seria de cărți Enciclopedice din colecția Disney, o selecție de cărți cu cele mai interesante și curioase lucruri din lume, o închegare utilă a tot de ce au nevoie copii să știe. Iar pentru început am pornit călătoria noastră împreună cu ursulețul Winnie și prietenii săi în aflarea secretelor despre Păsări. 

Cuprinsul cărții este bine închegat și foarte atractiv, informaţiile sunt bine selectate în așa mod ca copii practic de orice vârstă să prindă ușor informația, ai mei fără mare dificultate au reprodus orice fără mare efort, iar asta m-a bucurat enorm. Imaginile bine conturate au fost și ele de ajutor punând efect asupra oricărei întrebări, iar felurile de păsări întâlnite i-a captat pe ai mei curioși ținându-i astfel într-o atenție sporită asupra cărții.

Îmi rămâne doar să vă recomand cu căldură cartea, însăși întraga colecție, e o plăcere să ai în biblioteca copiilor atâta informație bine structurată și pe înțelesul lor. Eu am primit o deosebită plăcere să îi aud citind, ascultând, vizualizând imaginile, comentând și chiar amuzânde-se de puiuți sau forma ciocului sau mersului lipa-lipa al pinguinilor! E bine să petreci timp util cu copii în compania cărților, creezi conexiuni pe care nu le vezi și nici nu le conștientizezi, le percepi doar atunci când își manifestă efectul iar el o dată și o dată apare! Citiți copiilor, lăsații să descopere lucruri, fiți prezenți fizic dar și literar în viața și educația piticilor voștri, e chiar important!!!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s