Cartea Cars Toon. Aventurile lui Bucșă!

Astăzi la cererea băiatului am revizuit toate cărțile cu mașinuța McQueen, și desigur și cele care includ pe faimosul său prieten Bucșă. Iar cea care ne-a atras atenție a fost cea în care Bucșă năzdrăvanul e erou principal.

Cars Toons îl știm din diferitele serii de filmulețe și scurtmetraje americane animate produse de Pixar. Prezentate de personajele principale Lightning McQueen, Bucșă, și multe alte mașini de colecție. În această cărțulie ve-ți găsi două povești în care eroul Bucșă e de senzație. El povestește cu lux de amănunte cum a fost pompier, medic și mașină de curse neînfricată. Replicile dintre cei doi ne reamintește de confruntările avute, de competițiile care pe care, și de aventurile în care se bagă Bucșă fără să vrea. Superbe animații…. Cum am cam crescut din jocuri cu mașini am privit cum băiatul meu rearanjează încă o dată mașinuțele dragi din colecția McQueen și își reamintește cum a parcurs drumul lung până a le avea pe toate!

Astăzi cum nu era să fie altfel, am setat serialul lui Bucșă și marile sale aventuri, care a avut premiera pe 27 octombrie 2008 pe Disney Channel, Toon Disney și ABC Family. Sper că toate aventurile mașinuțelor să ne trezească zâmbete așa cum ne-au creat distracția cu câțiva ani în urmă!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s